^^

programmet va ju skitbra! hahaha, längtar redan till nästa vecka. han är så skön!

imorgon ska jag marcus joline och mamma till rusta och kolla på tapeter till vårat vardagsrum. vi är sånna där som gillar mysig stämning, speciellt i vardagsrum och sovrum, så vi vill ha lite mörkare färger. som vinrött eller något. mamma har det och det är så mysigt. här är det vitt i nästan varenda rum! jag blir galen snart. det är så tråkigt. om det är någon färg jag inte gillar på väggar så är det vitt! usch och fy. vi har sett förut på rusta att det fanns jätte fina vinröda tapeter för bara 59 kr. men dom är säkert inte kvar för det va så längesen. men man får ju hoppas. annars kanske man hittar några andra fina i samma färg :)

idag på stan så delade jag och marcus på ett spel. medal of honor, nånting. det sög! iallafall när man spelade två spelare. på ett annat sånt spel som vi har så är det hur kul som helst att spela två. jag och tille körde klart spelet på två dagar ;) på det så är det precis som när man spelar en spelare, bara att man är två som samarbetar. så kul! på det här så kan man bara spela nånting så man går runt på nåt ställe och ska döda varandra 10 ggr. hur tråkigt som helst. usch, slöseri med pengar!


gordon ramsay <3

just nu kollar jag på Ramsay's Kitchen Nightmares, så jävla kul. men jag saknar hells kitchen. men det här verkar också bra ju. jag älskar gordon ramsay, så rolig ;D jaja, det börjar nog snart igen. bye



image40

stan

snart ska jag gå på stan med marcus och joline :) jag va där tidigare idag och köpte två tröjor och en ny tungstav, ÄNTLIGEN ;D men jag tycker att den är för liten. haha men ja. vi ska leta efter ett kul spel så vi kan spela mot varandra, typ krigsspel eller något. haha vi är största nördarna :) men vi har iallafall kul. hahaha ;D

joline eva melissa <3


marcus ronny ingvar börjesson <3

söt

joline är så söt! när jag eller marcus har henne uppe så kollar hon runt i hela rummet på alla saker och hon tycker att det är jätte intressant, speciellt lamporna ;) så mysigt att se! man blir så glad av att se henne utvecklas. vår stora tjej <3 älskar dig.

imorgon börjar jag 13:45, suck. jag har bara en lektion då också, eller jag vet inte om jag ska ha näthandel, men jag hoppar över den imorgon och så får jag prata med ulrika imorgon på engelskan om det. jag kanske går på stan innan skolan med joline och mamma, får se. fast i och för sig ska ju marcus ha joline på dagiset imorgon. jag vet inte vilken tid, jag kan inte fråga nu för han står i duschen och sjunger så fint ;D annars kanske jag bara går på stan med mamma. jag vet inte än iallfall :) jag får se hur det blir.

när marcus kommer ut ur duschen ska vi kolla klart på rush hour 3, det gick inte att kolla klart på tv:n igår, den sluta funka efter halva filmen :/ men jag kollade om det funkade på datan och det gjorde det så :) jag ska nog äta något också. jag har inte ätit någon riktig mat på hela dagen, bara ägg med bacon och lite pommes frites med bearnesesås ;D nu äter jag nudlar men jag blir inte alls mätt på det. jag ska fråga om marcus orkar göra något litet till mig (A) jag har så ont i magen, det är nog därför :/

nu ska jag byta om. god natt <3

onsdag

idag tog jag med joline till skolan. jag började 13:00. marcus mötte mig utanför och tog henne, han slutade 13:30 sen skulle han tydligen gå hem istället för att gå klart lektionen, det hade lärarna sagt iallafall. men han stannade iallafall för han va så snäll :) alla kollade på joline när vi kom fram till handel. hon va så duktig, hon bara sov :) sen fick marcus följa med in till handel och visa upp henne för dom som inte va utanför, haha det ville han inte egentligen ;) men det gick bra.

efter det gick marcus med joline och jobbade inne på hans "avdelning" eller vad man ska säga, och jag gick på min enda lektion jag hade den här dagen :P företagsekonomi, skitsvårt. jag fatta ingenting. och det är prov om två veckor, men jag fick göra det senare om jag ville för det va på 3 kapitel och jag har bara vart med en gång på den lektionen än så länge och det va idag. jag kommer aldrig klara det :O

efter skolan gick vi tre hem och marcus lärde mig att steka ägg och bacon ;D haha jag är så DÅLIG på matlagning. det enda jag kan är nog att baka chokladmuffins och koka nudlar. jag måste verkligen lära mig göra riktig mat snart ;D som tur är kan marcus göra otroligt god mat, men jag tror att han har börjat tröttna, så jag får se till att lära mig ;D

igår va pappa här och lärde oss att betala räkningarna över internet, det va så lätt! så nu är det avklarat iallafall. nu är vi fattiga :P haha. vi fick också en bärbar dator av honom :D eller "låna" hans gamla med trådlöst nätvärkskort i så jag och marcus kan sitta och surfa samtidigt, haha så nördiga vi är ! vi ska spela red alert mot varandra senare idag. jag kommer lätt vinna ;) haha!




tisdag

idag va jag sjuk. därför jag inte har skrivit. ont i magen som fan. sen hände det lite personliga grejer också som jag inte tänker berätta här, men det är iallafall bra igen. :)

imorgon ska jag till skolan igen, har visserligen bara en lektion. företagsekonomi tror jag det va :P haha men men, får träffa sötnosarna så då är det värt det såklart. marcus ska kanske ta joline när jag kommer till skolan. jag börjar 13:00 och han slutar 13:30 så han ville att jag skulle ta med henne till skolan när jag går så hon får vara med honom där ;D sen slutar jag 13:45, då går vi hem :)

snart ska jag och marcus lägga oss i sängen med godis och grejer och kolla på rush hour 3 :) joline ska inte ha mat än på ett tag så vi hinner nog kolla klart på den innan hon vaknar ;D sen ska vi sova :)

god natt <3

skolan

idag var jag i skolan. det va underbart! det har jag aldrig sagt förut haha. men det va det verkligen. underbart kanske är fel ord men kul va det iallafall. speciellt att träffa alla kompisar, eller det kanske va den ända anledningen :P för jag skulle komma dit på svenskan och engelskan, men ulrika va sjuk så jag hade inget att göra på båda dom lektionerna, det va inte så kul kanske. och först hade jag ingen mus till datan för någon hade tagit den så jag kunde inte roa mig på internet heller. haha, men sara och evelina följde med och fixa en ny till mig så :)

om jag inte har sagt  det så kommer jag gå i skolan på alla svenska, engelska, matte och företagsekonomi. eventuellt näthandel också, det beror på hur jag tycker att det blir. det får inte bli för mycket liksom. jag saknade iallafall joline när jag va i skolan :( men mamma tog hand om henne så bra, nu ligger hon och sover. det är bra att jag bara kommer vara i skolan lite grann varje dag. som imorgon, då har jag bara en lektion. matte. känns lite onödigt att ens gå egentligen, men jag är så dålig på matte så det är nog lika bra ;D

idag är det dans! <3

joline&marcus, MINA <3

inte

jag glömde skriva, jag ammar inte :)

sådeså

jag vill bara förklara en sak för dom som är så jävla negativa.

jag är mamma. jag är också johanna. när joline inte är med så är det klart som fan att man kan ha kul eller hur ? och det kan ibland inkludera alkohol. man är inte en sämre mamma för det. dom som är runt 25-30 dricker väl också ibland. ni vet inte hur mycket jag dricker eller något, men jag har kontroll över mig själv och jag dricker ALDRIG när joline är med. jag dricker inte ofta heller för den delen. bara för att man har blivit mamma betyder inte det att man måste förvandlas till lilla miss perfect. jag älskar min lilla joline och jag skulle aldrig göra henne illa eller få henne att må dåligt. när dom är så små så förstår dom ändå inte sånt. vi lämnar ju inte bort henne flera dagar, vi har gjort det en gång, och det va igår (fredag) för marcus skulle sova hos en kompis och jag skulle träffa två kompisar jag med . jag säger inte att man MÅSTE dricka alkohol för att ha kul, men ibland får man faktiskt det. jag är iallafall mig själv och jag är en jätte bra mamma! tro vad ni vill :)

en fråga

någon som vet hur man får en ram på bloggen ? alltså runt hela det vita ? =/ skulle gärna vilja veta :)

en sak till ..

jag börjar skolan igen på måndag :D jag är glad! det kommer inte bli heldagar men iallafall. jag får komma ut ur lägenheten lite ändå ;) joline ska vara hos sin mormor sålänge och torsdagar och fredagar ska hon vara med marcus på dagiset (hans praktikplats). ville bara säga det :) <3

igår <3

igår kom sara och josse hit. jag har verkligen saknat dom massor! jag fick en ros och ett asgulligt kort av dom som tack för att dom får komma. hur underbara är dom egentligen? åh! :) jag orkar inte berätta någon lång historia just nu men vi hade skitkul iallafall. marcus åkte till Tolle och sov över där och joline fick vara hos sin farmor och farfar igår till idag. det va jobbigt att se henne åka men det blev bättre sen. ibland måste man ha lite mer frihet eller vad man ska säga :) vi åt pizza och godis och drack lite cider. sen spela vi buzz och sen poker och lyssnade på musik och pratade och körde sanning eller konka ;D haha. extremt kul ;) sen sov dom här :) jag har inte haft så roligt på länge faktiskt, tack sötnosar för igår! <3 jag älskar er.

snart ska vi handla, måste göra mig iordning nu. <3


kväll

jag längtar verkligen till skolan imorgon. ska bli så kul att träffa alla. jag har saknat dom massor. jag har liksom vart hemma från skolan i 3 månader nu, och jag har knappt träffat några kompisar under den tiden. oj oj det är nästan patetiskt ju :P men men. så är det :) och jag ångrar inte ALLS att joline kom in i vårat liv. jag är lycklig för det.

jag längtar till dansen, mina ben har blivit bättre nu till kvällen. det är så kul att dansa, jag gör det iallafall inte för att jag tror att jag är bra eller nåt, jag gör det för att ha kul och lära mig :) jag dansade för över ett halvår sist så det är lite svårare nu. men i och för sig har vi bara haft en lektion nu så :P det blir nog bättre.

någon som har något förslag på vad man kan köpa till sin pojkvän på hans födelsedag? skriv kommentar :)

datanörd

jag har nästan suttit vid datan sen vi kom hem från bvc! typ sen 12 eller något. herregud, snacka om att jag är världens största datanörd :O jag har verkligen inget liv just nu :P men det finns inte så mycket att göra när man är hemma med en bebis som bara sover hela tiden haha. jag orkar inte gå ut och gå för jag är för lat :P iallafall idag. jag ska på stan med mamma någon dag. jag skulle egentligen det idag efter bvc men jag orkade inte (A)

jag måste köpa ett nytt nässmycke snart, alla mina har ramlat ut och försvunnit :'( kanske beror på att jag sitter och pillar på dom hela tiden (A). men iallafall. jag hittar inget fint :/ jag har fått köra in ett örhänge varje dag för att det inte ska växa igen, men jag kanske ska låta det göra det om jag ändå inte hittar nåt fint smycke. men jag väntar nog med det ett tag till iallafall.

marcus sover som vanligt :P han är alltid trött nu för tiden. lite tråkigt faktiskt. förut satt vi alltid uppe hela nätterna och kollade på film och myste. nu är jag glad om han kan vara vaken en hel film om vi börjar kolla 21:00. men han tar ju hand om joline mer än mig :O dom har något band eller något så han vill ta hand om henne rätt mycket, och det är ju klart att jag låter honom göra det, det är hans barn också :) det är nog därför han är så trött. han är verkligen världens bästa pappa! <3

nu ska jag nog väcka honom iallafall för han har sovit väldigt länge. han kommer inte kunna sova på natten om jag inte väcker honom snart. men då får han veta hur jag har det. jag har inte kunnat sova någonting på 3 dagar nu =/ jag sover kanske 2-3 timmar, jag somnar oftast vid 5, halv 6 om jag somnar överhuvudtaget. jag är så orolig hela tiden. varför vill jag inte ta upp här. privat. men men.

hejdå <3

BVC

idag var vi på BVC för första gången. vi fick gå på den i nyfors som tur va. vi skulle egentligen få gå i fröslunda, men orka. det är mycket längre ju. så det var ju bra :) tanten pratade lite om vad man gör det och vi fick massa brochyer (stav?) och sånt där. hon vägde och mätte henne också. hon väger 3890 gram och är fortfarande 51 cm lång. men hon har blivit tjock :D haha min sötboll <3

vi ska dit igen nästa fredag :)

jag har nästan alltid hatat Britney Spears, kanske inte när jag va mindre men på senare tid iallafall. men hennes nya låt är så jävla bra! "piece of me", jag har blivit beroende av den! det är inte likt mig haha. men jag är fortfarande beroende av Adam Tensta: My cool <3 mkt mkt bra :) och kent såklart (A)

det är förresten inte långt kvar alls till kentkonserten :'D nästan en månad bara. jag längtar! <3

tille och jag skulle prova på nån annan dans men jag vet inte om jag orkar :P jag har fortfarande cp träningsvärk från i måndags så hur ska jag klara av att dansa flera gånger i veckan ? :O haha, jag är så otränad ;D men jag ska iallafall gå kvar i disco såklart :)

jolineärsöt, hejdå <3

ensamt

jag är trött! har bara sovit 2 timmar idag. jag somnade vid halv 6 i morse och så vaknade jag halv 8 när marcus gick upp så kunde jag inte somna om. joline började skrika på mig inte så långt efter att han hade gått till skolan så jag fick gå upp och mata henne. lite jobbigt faktiskt :P jag har ännu inte kunnat somna. vet inte varför men det går bara inte. jag är astrött men det går ändå inte att sova :S skumt

kan inte marcus komma hem snart så han kan krama på mig?! jag känner mig ensam. joline sover så henne vill jag inte störa. jag blir galen av att vara hemma själv såhär! jag har ingen att prata med för alla är i skolan, åååh. sen tror jag att det spökar här också för det kommer alltid konstiga ljud när jag är själv :'( men jag kanske är så isolerad så jag inbillar mig :P haha.

på fredag ska jag till skolan på möte. vi ska prata om hur jag ska göra och sådär :) jag vet inte alls hur jag vill göra. men ulrika och dom kanske har några bra idéer. det ska iallafall bli kul att träffa dom i klassen <3 har saknat er, ni vet vilka ni är.

jag orkar inte skriva mer nu. marcus slutar om 10 minuter, jippie ! :D ska sitta och vänta på honom hade jag tänkt haha. aja, skriver kanske mer sen om jag inte har däckat av sömnbrist :) hej <3

tisdag

jag orkade inte skriva nånting igår. va så trött efter dansen. idag har jag träningsvärk i HELA kroppen, jag kan knappt gå ju :'( haha stackars mig :)

det var någon som skrev att det borde vara jobbigt att bo över en bar, speciellt för joline., men jag vill bara säga att hon märker ingenting av det. jag och marcus har vårat sovrum där det hörs. joline sover på andra sidan och även när hon är med oss så sover hon lika bra för det :) ville bara säga det.

joline blev 3 månader i söndags :D stora tjejen. då badade hon i sin badbalja och blev mycket lenare och renare än innan, hon tyckte att det va mysigt, det märkte vi :) sen myste vi hela kvällen och tog några kort. men det vart inte så många som blev bra, hon ville inte ligga still :P men jag kan lägga upp några här iallafall. och för er som inte trodde på mig att jag hade barn (herregud), här kommer en bild på oss tre! vi ser helt konstiga ut men vi va inte seriösa när vi tog den bilden :P men joline är söt ändå, flummig :D <3


natt

det var någon som frågade hur lång joline var och hur mycket hon vägde när hon föddes. hon var 40 cm och vägde 1342 gram. alltså var hon väldigt liten. men hon är ju nästan 3 månader för tidig så.

idag har jag faktiskt tränat! känner mig duktig. men det var riktigt kul faktiskt. ska börja göra det lite oftare. dansen börjar på måndag också, då får man ännu mer träning. jag vill komma i form ju. det känns som att jag har världens sämsta kondis just nu haha. blir trött av att gå ner på stan för sjutton, det tar typ 15 minuter bara. men det ska det bli ändring på har jag bestämt ;D

joline ska bada imorgon. vi orkade inte idag, inte hon heller. hon har sovit väldigt mycket idag faktiskt. hon har också träffat tolle :D (marcus kompis). marcus tog med henne när han skulle träffa honom på stan och fika, sen åkte dom hem till tolle. allt gick jätte bra sa han :)

jag har varit extremt trött hela dagen idag, men nu är jag bara övertrött :P marcus och joline sover som stockar och här sitter jag och tråkar. haha det rimma! ;D aa, ni märker nog att jag är det, övertrött alltså. herregud, jag måste lägga mig snart. jag får ta och kolla på seinfeld eller något tills jag somnar. jag har blivit beroende av det programmet. jag måste kolla på det när jag ska sova, annars går det inte. då ligger jag bara och tänker på det. men jag har redan sett alla avsnitt så jag får kolla om hela tiden :( det är inte kul. jag har kollat på alla one tree hill, sex and the city, buffy (haha;D) och prison break också. marcus har med kollat på över hälften av dom med mig. vilka filmnördar vi är! vi har inga liv :O men vadå? :)

nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. det finns väl inte så mycket. jag har ändå bara skrivit om filmer känns det som :P å fy! nej men nu ska jag försöka sova tror jag, eller kolla på film. dennys eller vad det heter, baren här nere har ju röj just nu så det kommer nog inte gå så bra att sova. jag får vänta tills dom stänger. det är ca en halvtimme kvar bara.

god natt <3


lördag

ville bara säga att jag är glad att så många läser :) det är typ över 150 varje dag ju. (stolt) :D fortsätt gärna läsa, det skadar inte med några kommentarer heller. det finns några som kommenterar, men det är inte många. är tacksam iallafall :)

skriver senare ikväll om jag hinner. måste gå nu. hej <3

kväll

filmen va faktiskt rätt bra ändå, bättre än tvåan tycker jag. men den slutade sådär så man vill se mera. jag hoppas att det kommer en fyra men det har jag svårt att tro :P men man vet i och för sig inte. nu är jag riktigt trött. jag vet inte vad det är med mig, jag är trött typ hela tiden. men så är det ju att ha barn. det är nog därför. men jag tycker iallafall att joline är duktig, hon skriker inte så värst mycket faktiskt. än :P

jag har hittat mitt "tro, hopp och kärlek halsband"! :) guud vad jag har letat efter det. jag hittade bara det i guld, jag gillar det i silver mer. men vad ska man göra ? jag orkar inte leta mer idag :P det här får duga. det är fint iallafall. jag, marcus och joline va på stan en snabbis förut idag. men vi va där kanske 15 minuter eller nåt, sen ringde pappa och sa att dom skulle handla så vi kunde åka med dom om vi ville :P klart vi gör det, annars vet jag inte hur vi ska komma enda till ica maxi. där är det bäst tycker vi, vi hittar bra där också.

nu ska joline ha mat, marcus kanske matar henne. får hoppas på det för jag är så himlans trött :P jag ska nog sitta vid datan lite till isåfall, men jag orkar inte skriva mer i bloggen hah. får se om jag skriver sen igen. beror på om jag orkar :) ha en bra fredagkväll iallafall. god natt <3

fredag

idag har joline handlat för andra gången. hon sov mest hos sin pappa i bärselet så det var väl inte så mycket till upplevelse från hennes håll ;D hon kissar som en galning! ungefär varannan timme så är kläderna helt blöta till och med. så brukar det inte vara. vet inte vad det kan va. hon kanske bara har en liten kissperiod nu eller något :P

marcus håller på med maten nu. spaghetti och köttfärssås. ska bli så gott med mat! jag har bara ätit frukost idag. har inte hunnit med något annat. min mage skriker :/

jag matade nyss joline men hon verkar inte vara nöjd. hon är lite gnällig nu faktiskt. får se om hon somnar ändå, det brukar hon göra. hon gnäller lite efter maten sen somnar hon direkt efter. hoppas det blir så nu med, jag vill ÄTA! :) jag och marcus ska kolla på resident evil 3 snart, (den heter inte 3 men jag kommer inte ihåg vad den heter). men det är den tredje filmen iallafall haha :P jag undrar om den är bra, den verkar inte så värst bra på trailern men man vet ju aldrig. ska dra nu, hej <3

trött

nu ska jag lägga mig i sängen med lite popcorn och cola och kolla på seinfeld :) så jäkla bra serie. många tycker inte det men fy vad bra det är enligt mig! <3 god natt sötnosar



image30

bilder

tänkte lägga upp två bilder på joline :)
hon är lite lessen när hon sitter i babysittern
stackare :( <3




torsdag

idag har det vart en ganska stressig dag. förmiddagen var i och för sig ganska lugn. marcus försov sig till ca 11 eftersom ingen av våra mobiler ringer! vi måste köpa en riktig väckarklocka. iallafall, när han var klar så tog han med sig joline till praktiken :D (dagis) . det var riktigt skönt att vara hemma själv men tråkigt också. jag saknade min lilla gumma mycket. men men. när han kom hem så åkte vi nästan direkt till socialkärringen så att marcus föräldrar kunde skriva på förmyndargrejen. sen ville hon att min pappa skulle komma så att hon kunde informera honom om att vi hade blivit föräldrar (?) . herregud! tror hon inte att han vet om det eller. jag blev förbannad och frågade varför hon måste säga till att hon vill träffa alla andra när vi är där, och inte säger att hon vill träffa alla på en gång. vi har vart där ungefär 5 gånger nu! men jag skickade sms till pappa och skrev att han skulle komma, för vi skulle ändå till banken direkt efter som ligger precis brevid. han kom och hon "informerade".

sen gick vi till banken och fixade så att marcus och jag kan föra över pengar till varandra när vi ska betala räkningar och sådär. det gick inte att ta internetbank med dosa för han är inte 18 år än. men jag har en sån (A) men det är bara för att hon som jobbade när jag och pappa var där för några månader sen var mycket snällare haha :P men iallafall.

sen åkte pappa och jag och hämtade startpaketet till internet som hade kommit och så åkte vi hit och han installerade det. så nu har vi mycket snabbare internet och det stänger inte av sig hela tiden. skönt! men jag och marcus ska ner på stan imorgon och köpa en längre nätverkskabel för den här är för kort så datorn står jätte konstigt just nu.

joline är söt som vanligt och hon sover lika mycket :P haha. det finns inte så mycket att säga om henne just nu mer än att hon är sötast i världen och jag älskar henne mer än allt :) <3

hej <3

känner mig dum

förlåt! jag känner mig verkligen dum för att jag inte skriver i bloggen. för det första har jag inte haft tid att skriva och för det andra så var jag sjuk hela förra veckan. men egentligen så har det inte hänt så mycket alls. joline blir bara större och större och nu får man ögonkontakt med henne när man pratar :) det känns mysigt. hon äter som en riktig häst! för bara några veckor sen åt hon ca 80 ml, nu äter hon 150-170 ml varje måltid. hon kommer ju bli en riktig knubbis :)

hon skrevs ut i måndags. doktorn undersökte henne och allt var jätte bra som tur va. men det visste jag nästan för det är klart att våran lilla tjej är så duktig. när maj-liss skulle väga henne så tog hon av henne alla kläder och blöjan, och då bajsade hon över hela henne, plus halva rummet! hahahaha, jag och marcus kunde inte hålla oss för skratt. det såg så kul ut! maj-liss blev lite chockad men hon skrattade hon också. fy, lite pinsamt var det faktiskt. men det va skönt för joline iallafall att få ur sig allt.

hon väger nu 3564 gram och är 51 cm lång. hon blir 3 månader på söndag så det är egentligen ganska lite, men hon är ju som sagt nästan 3 månader för tidig. hon är stor för mig iallafall. och sötast i världen. nu är hon hungrig hör jag, måste gå och mata henne. ska försöka skriva sen om det här förbannade internet vill funka, det strular så mycket med bärbart bredband. vi har beställt riktigt men det har inte kommit än. men men, nu ska jag gå och mata joline sen ska jag själv äta lite :)

hej <3

grattis pappa/morfar

idag fyllde jolines morfar 46 år. vi va där på kalas och hon tyckte att det va jätte roligt, hon verkligen älskar när folk pysslar med henne. vi fick knappt hålla i henne nu heller. min farmor och faster tog henne så fort dom kom innanför dörren haha :P men det är faktiskt ganska skönt för då kan man göra lite vad man vill när man vill, som till exempel hämta fika själv och inte behöva oroa sig för att hon vaknar när man reser sig upp ;D

när vi skulle åka dit så blev joline rädd för bilstolen. men det brukar gå över när jag tar upp och kramar och pussar på henne en stund. efter det somnar hon som en stock i den. joline fick en klänning idag av sin mormor. en jätte fin röd-svart randig :) hon har inte provat den än men jag är helt säker på att hon kommer passa i den, hon är fin i allt. hon verkar vara lite småsur idag. hon vill inte sova. när man lägger ner henne i sängen så skriker hon bara och när man tar upp henne så blir hon tyst en stund sen börjar hon igen. jag vet inte om hon kanske kan ha ont i magen. jag får prova med lite bifidus sen så kanske det blir bättre.

nu ska jag äta kötbullar och macaroner och sen ska jag slappa framför tv:n för jag orkar inte göra något annat mer idag :P en riktig trött-dag. får hoppas att jag blir piggare tills imorgon iallafall. men det är nog ingen risk om joline håller på och skriker hela natten ;D nej men fy, stackare. får prova med bifidus som sagt. jag vill inte att min älskling ska ha ont. skriver imorgon om jag har tid. hej <3

helvetesresa

förlåt men jag har verkligen inte haft tid att skriva. det har varit nyår och jag har vart i gustavsvik och massa. Tille har sovit här i 2 dagar så då skriver jag inte direkt i bloggen, men jag ska försöka skriva mer. på tal om gustavsvik! jag kommer inte åka tåg på väldigt länge. först när vi skulle ta tåget dit så va det lite försenat, kanske en kvart så det gjorde inte så mycket, och när vi kom fram så badade vi och hade jätte kul. vi gick lite tidigare därifrån för ingen av oss orkade bada mer, tåget skulle gå 19:49 och vi gick ungefär 18:30. när vi kom fram så väntade vi, och sen fick vi se på skärmen att tåget var försenat till 21:30! vi frös massor så vi gick in till nåt väntrum som fanns och köpte godis på pressbyrån och tröståt lite. vi ringde våra föräldrar men ingen av dom kunde hämta oss. efter det tog våra batterier på mobilerna slut, BÅDA. när vi hade väntat till klockan var kvart i nio så ropade dom ut i högtalarna att vårat tåg var inställt! vi fick smått panik, vi hade inga batterier alls på telefonerna och vi hade inga pengar. dom ropade ut lite senare att alla som va kvar skulle ta ett annat tåg mot stockholm.

vi gick till det men vi visste inte alls om det skulle stanna i eskilstuna eller inte. vi letade fram en som jobbade på tåget som stog utanför och vi frågade, han sa att vi skulle hoppa på tåget så vi gjorde det. vi började åka och efter en stund ropade dom ut att tåget skulle stanna i katrineholm och stockholm sen fick man byta därifrån till sitt eget tåg?! vi hade inga pengar som sagt så vi blev väldigt nervösa. vi letade på hela tåget efter någon som jobbade där men vi hittade ingen. vi satt och väntade på någon väldigt länge och vi började få panik igen.

till slut kom det en som jobbade där och vi frågade om det skulle stanna i eskilstuna, då sa han ja. gud vilken tur! men det "roliga" va inte slut än. när vi kom fram till e-tuna så gick ingen dörr att öppna. dom hade frysit fast eller något, han som jobbade där kunde inte ens få upp den. han försvann helt plötsligt och vi såg inte vart. vi väntade jätte länge och försökte få upp dörren men det gick inte. Tille har klaustrofobi så det va ju helt perfekt!

efter ett tag så kom det någon och sa att vi kunde gå ut i någon annan vagn. den va väldigt långt bort och vi va rädda att tåget skulle börja åka innan vi kom av, men till slut kom vi ut! herregud vilken resa.



joline har blivit mer sällskaplig nu faktiskt, haha. förut ville hon alltid sova efter hon hade ätit men nu vill hon mysa för det mesta. det är bara bra tycker jag, det är så mysigt! jag älskar min lilla prinsessa. jag funderar på att köpa en badbalja till henne. hon älskar ju att bada och handfatet går inte så bra längre. hon har blivit så stor :) men det får nog bli nästa månad i så fall för just nu har jag inga pengar att göra något annat för än att köpa mat. men så är det. vi valde det här livet och jag är hur glad som helst för det :)

nu ska jag gå och äta och sen duscha. jag skriver nog senare, det märker ni ;D

RSS 2.0