nära ögat!

vi trodde att marcus ipod va sönder för det gick inte att spela upp låtarna på den helt plötsligt. så jag sa att vi får gå ner imorgon och lämna in den för vi har ju garanti. MEEN, garantin låg inte i påsen som den skulle, påsen va borta! jag hade sagt till marcus att inte röra den för garantin låg där i och jag skulle lägga den i lådan sen. (jag vet att jag är trög som inte fixar det på en gång, men jag trodde inte att puckot skulle röra påsen). men det hade han såklart gjort för den fanns inte där jag vet att den låg. vi letade runt i hela lägenheten men hittade den inte, så då visste vi att marcus hade slängt den, för jag hade inte rört den. jag fick ett raseriutbrott som jag brukar få när sånt skit händer och skällde ut marcus. han är så gullig så han gick ut till soperna och tömde varenda påse, och vet ni vad ?! han hittade den! :D min marcus är så duktig, nu är jag inte arg på han längre och nu funkar hans ipod för det va bara nån inställning som va fel som jag fixade, (jag är så duktig på elektronik haha ;D) så nu är allt bra igen ;D



nu ska jag och min duktiga älskling kolla på black christmas som vi hyrde idag :) jag har hört att den är dålig men jag ska iallafall ge den en chans ;D marcus poppade popcorn nyss så jag vill hinna äta dom medans dom är varma. joline ligger och sover så nu ska vi passa på att ha filmkväll, hehe. skriver mer imorgon. JAG VILL SE FLER KOMMENTARER! :) <3


min duktiga älskling <3

handlat

för en stund sen var jag och handlade med pappa. jag köpte så billigt som jag kunde, det blev 313 kr faktiskt! det brukar bli runt 600 varje vecka och det är för dyrt så vi måste verkligen hålla på pengarna nu. januari kommer bli en fattig månad tror jag. men pappa sa iallafall att vi hade vart jätte duktiga som hade hållt på så mycket pengar som vi har kvar med tanke på alla julklappar och sen har jag köpt en ny ipod till mig själv också. (köpte ju en till marcus i julklapp). men vi har ändå pengar kvar så det är ju bra och det är klart att man tar åt sig av beröm! alltså vi kommer behöva leva snålt den här månaden men det gör inget, för jag ville köpa den och marcus tyckte också det. det är en fråga om prioritering liksom :) andra skulle säkert spara pengarna eller köpa något mer nödvändigt, men som sagt, prioritering ;D

joline vägdes idag och hon väger 3085 g. stora tjejen! hon sa att allt ser bara bra ut och hon sa också att vi har skött oss jätte bra med henne och det håller jag med om! :) hon ligger och sover den mesta tiden och när hon inte gör det så äter hon så det finns inte så mycket att berätta om vad hon har gjort precis. men idag har hon faktiskt klappat en hund. min mormors som vi är hundvakt åt idag. tess heter hon. hon är så försiktig med joline och det är så gulligt att se dom :)

det är inte lika kul att skriva blogg längre för ingen kommenterar ju! =/ får se om jag tänker fortsätta, det är inget kul när ingen visar att dom läser överhuvudtaget. jaja, nu ska jag mysa med min plutt. hej <3

äntligen

äntligen har designen ändrats. kanske inte är den snyggaste men nu orkar jag inte hålla på och vänta längre :P det får vara så ett tag. (med inte det snyggaste så menar jag naturligtvis INTE joline, hon är sötast i världen!). jag orkar inte skriva något långt inlägg för jag är himlans trött och mår illa. måste vila så jag inte blir sjuk, det vill jag inte. speciellt inte när det snart är nyår.

skriver mer imorgon. god natt <3

mellandagsrea

idag har jag shoppat massor med Tille. jag behövde inte betala någonting kontant egentligen! jag hade massa presentkort på olika ställen men jag behövde iallafall betala 430 kr kontant, men sen när jag kom hem så fick jag 500 kr av marcus föräldrar i julklapp så jag har bara gått med vinst i princip :D jag köpte massa kläder och ett par skor. jag blev jätte nöjd ! jag tror inte att jag ska ner imorgon men nån mer av dom här dagarna blir det nog, jag måste ju vara hemma med joline också :) hon får inte följa med på stan för det är massa virus som går runt och jag vill verkligen inte att hon ska bli sjuk. så hon var hemma med pappa idag :)

varför ändras inte designen på bloggen för?! jag ändrade den igår kväll men det är fortfarande samma. men när jag kollar på redigera stilmall och sen förhandsgranska så ser jag den nya designen och jag har tryckt på spara flera gånger. vet någon varför den nya inte syns?

nu kom marcus med mat, ska kila. hej <3

god natt

imorgon ska jag på stan med tille, vi ska på mellandagsrean såklart! vi ska vara där när det öppnar har vi bestämt. jag har ju fått massa presentkort på olika ställen och för dom lär jag få rätt mycket kläder. jag har inte köpt kläder på en evighet! innan jag fick joline så köpte jag kläder för nästan hela studiebidraget. jag har lärt mig mycket av det här och jag har blivit mer ansvarig och jag tänker mer på mina pengar och det har jag joline att tacka för :)

jag har sett jätte gulliga spargrisar på "servera" och på dom står det roliga saker som till exempel ; till fettsugningen och massor med andra roliga texter. marcus skulle köpa en till mig men jag tänker nog köpa en imorgon istället. dom kostar bara 79 kr. det är lika bra att köpa en sån så fort som möjligt för nu har vi ingen spargris alls så alla pengar som vi ska spara ligger i en låda, och det är ju inte så bra.

marcus ligger och snarkar i soffan och joline i sin korg. (inte en hundkorg om ni trodde det, det är en liten sängkorg på hjul som vi har fått av min mamma). jag funderar på att gå och lägga mig nu så jag orkar komma upp imorgon bitti. men jag är inte trött än, jag ska nog kolla lite på film i sängen så kanske jag somnar. jaja, nu ska jag borsta tänderna iallafall. god natt sötisar <3

god jul i efterskott :)

igår var det julafton och det var hur kul som helst. joline tyckte att det var jätte mysigt att bli ompysslad och få så mycket uppmärksamhet. marcus blev jätte glad för sina presenter av mig (A) han fick simpsonsfilmen och en ipod :) av honom fick jag ett spel till ps2, han köpte inte så mycket till jul eftersom jag fick alla säsonger som har kommit ut av one tree hill när jag fyllde år och det var inte längesen, 6 december. jag blev iallafall jätte nöjd med mina presenter. jag fick ; massor med presentkort på olika affärer (skor, kläder, smink) , pengar, film, spel till ps2, hårfön, hårgrejer, örhängen. nu kommer jag inte ihåg om det var något mer men jag kanske kommer på det senare i så fall :P

joline fick ; massa gosedjur, en mobil (inte en telefon utan det andra :P), skallra, filt, sängkläder, mössa, handduk och kläder :)

jag lägger upp några bilder här från igår :) om ni vill se mer, kolla min bdb, http://jojsss.bilddagboken.se/


uppesittarkväll

jag, marcus och joline sitter och spelar bingolotto ;D det går inget vidare än, men jag hoppas på någon vinst iallafall haha. jag har inte skrivit i bloggen på länge men jag har inte haft lust eller tid att göra det, känner inte att jag har så mycket nytt att skriva om. men nu dom senaste dagarna har det mest varit att handla julklappar och sådär :) jag tänker inte skriva vad jag har köpt här än för då kanske det är någon som snokar, speciellt marcus.

imorgon är det äntligen julafton! men det kommer bli rätt rörigt, iallafall på morgonen. först ska vi till min mamma och få och ge julklappar en stund, sen ska marcus och joline till marcus föräldrar runt 11, och då åker jag till pappa. sen åker jag och pappa till min farmor och farfar där mina kusiner och faster och allt vad det är är, och marcus kommer dit ungefär samtidigt vid kvart i 3 nånting så vi inte missar kalle. låter det lugnt ? ;D men det kommer ändå bli mysigt, och alla längtar så mycket efter att få träffa lilla gumman :)

den 3 januari kommer joline bli utskriven från sjukhuset :D hon är fortfarande inskriven där men vi har fått gå hem på ett "program" eller vad man ska säga som kallas för "tidig hemgång" och då får man gå hem när barnet är tillräckligt friskt. åh, våran duktiga tjej! <3 förresten blev hon 2 månader den 20 december :) vad fort det går!

nu ska jag sätta mig vid tv:n igen och kolla mer på uppesittarkvällen med mina älsklingar. hoppas på att vi vinner nåt hörni är ni snälla ? ;D hej <3

måndag

idag har jag varit ganska trött av mig. känner för att lägga mig och sova vart som helst i stort sätt. marcus ligger och sover nu, han har gjort det i några timmar. jag vill inte väcka honom för han var uppe med joline hela natten och lät mig sova, sötnos :) jag funderar på om jag ska bada joline, haha. hon älskar verkligen att bada och hon ser så söt ut när man sänker ner henne i vattnet. hon spärrar upp ögonen massor och dinglar lite med benen och slappnar av. så söt så. vi ska nog gå på babysim senare om vi har pengar till det, det verkar mysigt och eftersom joline älskar vattnet så skulle nog hon tycka om det också.

jag har inte köpt en enda julklapp än! jag har inte haft varken tid eller råd. jag får snart pengar så då måste jag ner och storhandla. men jag kommer nog inte vara den enda så det kommer säkert vara proppfullt nere på stan :/ jag får nästan panik för att jag inte har köpt något än. jag ska inte köpa så många klappar men iallafall. om jag inte hittar något så blir det kris! usch, vill inte ens tänka på det. jag får bara se till att jag är nere på stan när dom öppnar sen, det kanske inte är lika mycket folk då. men man vet ju aldrig.

på lovet kanske jag ska till gustavsvik med några kompisar :) jag hoppas att det blir av. jag måste få träffa dom också, så jag inte bara är hemma och blir helt isolerad. vi är ju två personer liksom, båda behöver inte vara hemma hela tiden. ta det inte på fel sätt bara. jag älskar joline mer än allt, men jag älskar mina kompisar också och det är ingen som säger att man inte får gå ut nångång om man har barn, eller ? :)

bilder

jag tänkte lägga in fler bilder på joline :) har inte tid att skriva så mycket nu, gör det senare. men ni får iallafall bilder att kolla på :)


film

jag och marcus kollade nyss på "the quiet". den var inte så bra faktiskt. jag trodde att den skulle vara bättre när jag såg trailern, men fel kan man ha. en film som jag tycker är väldigt bra som vi hyrde för ungefär en vecka sen är "the hitcher". den tycker jag att ni ska se om ni inte har sett den :) det är en ny version av "liftaren" från 80-talet. haha det låter som att jag gör reklam eller något. men iallafall, den borde ni se. sean bean och sophia bush är med. (sophia bush från one tree hill, å jag älskar henne) men filmen får en fyra av mig :)




god morgon

jag tänkte bara lägga in en söt bild på joline och katten :) , har inte tid att skriva nu för lotta från sjukhuset kommer om en stund för kontroll av joline. så jag skriver senare. hej så länge <3


KENT <3

jag ska på kentkonserten här i eskilstuna den 28 februari! :D jag lyckades få biljetter iallafall. FY FAN vad kul det ska bli! ville bara skriva det för jag är så glad nu :D

I <3 KENT

hemma!

nu är vi äntligen hemma! :D det känns så bra som det bara går. joline behöver inte ens ha någon sond som hon egentligen skulle haft. hon blev så duktig på att äta den sista veckan så dom tog bort den. åh, min gullunge är bäst <3 hon ligger just nu och grymtar hos pappa och äter ur nappflaskan, det ser så sött ut så. vi var för en stund sen ute med barnvagnen och gick en sväng och handlade och sådär. joline låg och sov hela vägen, hon vaknade i affären och skrek lite men hon blev lugn när jag klappade på henne :)

det går inte att beskriva hur lycklig jag är! det är verkligen underbart att all sjukhustid är över! men man kommer faktiskt sakna personalen där. dom är så underbara. vi gav dom choklad innan vi gick och maj-liss, vår kontaktperson fick blommor och ett kort också.

nu ska jag gå och mysa med mina älsklingar. det kommer bilder sen! <3



vill bara säga att jag kommer sakna dig zaffie! :( för dom som inte vet så är det våran hund (min och mammas) , och hon ska få flytta ut på landet imorgon till någon gubbe som också har en hund. (en hane, så det kanske blir ungar ;D) jag vet att det är bäst för henne men det känns iallafall jobbigt. vi har haft henne så länge, och hon är verkligen "mammas hund". jag är rädd för att zaffie inte kommer att klara att vara hos någon annan för när mamma inte är där så blir hon orolig och letar efter henne. jag hoppas verkligen att hon klarar det! zaffie, jag saknar dig redan <3 du är min älsklingshund <3

grattis till mig (A)

idag fyller jag 17 år :) vi åkte hem idag för att fira mig, det kommer massa folk runt halv 7. efter det åker vi tillbaka till joline. hon är med oss i vårat rum hela dagarna nu istället för att vi bara kan gå till henne och mata henne. det är bara att vi tar med hennes rullsäng och sen puls och centrationsmätaren. det går jätte bra och det är så mysigt att vara med henne hela tiden. hon har blivit så stor nu så nu säger hon verkligen till när hon är hungrig. förut fick man väcka henne hela tiden då hon skulle ha mat, det kom knappt ett ljud från henne. men nu kan hon skrika till riktigt ordentligt, och det är bara positivt :)

nu ska jag mysa lite med marcus innan alla kommer, hej <3

hej då

är hemma nu, ska snart äta sen ska vi packa. vi har fått ett rum på våningen där joline är nu så vi ska flytta dit och bo där i en vecka ungefär tills hon får komma hem. det blev en vecka för maj-lis pratade med doktorn och han tyckte iallafall en vecka till, och det sa han igår. men dom ville inte säga någon dag så jag vet inte exakt när hon får komma hem, men snart iallafall! :D en vecka som sagt.

mellan klockan två och tre så ska dom göra en ögonundersökning på joline, och då ska vi vara med såklart. jag tror att det kommer gå hur bra som helst :) men bara så ni vet så kommer jag ju inte skriva i bloggen på ca en vecka eftersom vi bor på sjukhuset, och där finns det ju ingen dator :) så ni får hålla er lite ;D

hejdå <3

lite bilder :)

här kommer lite bilder på joline och marcus och på hennes rum som jag gjorde klart idag :)


kanske kanske!

joline kanske får komma hem på fredag! :D jag kan inte fatta det, att det kan vara så lite tid kvar. maj-liss sa idag att hon inte får andningsmedicinen längre, så nu är det bara en medicin kvar som hon trodde att hon skulle bli av med i början på nästa vecka. på måndag ska hon prata med doktorn om saken :) det är ju han som bestämmer om hon får åka hem då eller inte, hoppas hon får det! det ska bli så otroligt mysigt <3

igår var mamma och jag på IKEA och jag köpte massa saker till joline, det blev ca 2 och ett halvt tusen (A) men jag köpte faktiskt en spjälsäng, skötbord och massa småsaker. jag blev riktigt nöjd med dom grejerna och det blev marcus också. han och jag byggde ihop sängen och började på skötbordet igår kväll. men skötbordet blev inte klart eftersom det är felsågat! :/ fy vad arg man blir! så mamma och jag ska till IKEA imorgon och byta det. hur svårt kan det vara att såga rätt? herregud.

jag skulle egentligen vara med josse och sara idag men någonting hände så det blir inte av =/ det får bli någon annan gång istället :) jag kan sitta vid datorn eller något, haha ;D marcus ska ut med några kompisar så då är jag själv hemma, men det gör inte så mycket. jag kan ta det lugnt och äta massa chips och grejer ;D

nu ska jag äta kycklig med ris och currysås (igen) ;D hej <3

RSS 2.0