joline <3

jag älskar min lilla joline över allt annat! (marcus också och det vet han). men hon är så otroligt söt och underbar. hon klarar av att dricka ur nappflaska nu, hon orkar ungefär dricka 23 ml sen däckar hon ;D då tar man bara resten i sonden. jag tror verkligen att hon få komma hem snart. hon ska sluta få medicin efter helgen sa doktorn och det är bara det som fattas sen ska dom kolla om hon klarar sig bra utan alla hjälpmedel och sådär. det känns verkligen jätte skönt! :)

snart ska jag och mamma åka till IKEA. vi ska köpa spjälsäng, skötbord och massa annat :) jag älskar att gå på IKEA med mamma, vi har alltid så roligt där. och vi råkar alltid köpa för mycket än vad vi ska, men det hör till ;) marcus är med sina föräldrar och handlar mat och köper kläder, sen ska han spela in. ÄNTLIGEN! det har tagit alldeles för lång tid nu tycker jag. han måste komma igång nu :)

imorgon ska jag träffa sara och josse :) dom kommer hit och vi ska äta pizza och glo på film har jag hört ;) det ska bli trevligt som sjutton. älskar er verkligen tjejer <3

mamma kommer snart så jag måste göra mig iordning. skriver kanske senare, hej <3


sluta klaga

ni som verkar tro att jag har all tid i världen att tex vara med kompisar har HELT fel! klaga inte på att jag är med marcus så mycket, vi båda är på sjukhuset hos vår dotter. hon behöver oss, snart dygnet runt där. vi kommer att bo på sjukhuset snart för att vi ska sköta henne hela tiden och sådär. det är jätte svårt att ha sitt barn ligga på ett sjukhus med massa sladdar och grejer i en och en halv månad (än så länge), och det blir inte bättre av att ni klagar. jag kan inte bara skita i min dotter och marcus, dom båda behöver mig, och jag behöver dom. det måste ni förstå! men dom som inte har barn och dom som inte har haft dom på sjukhus i så lång tid kan aldrig förstå hur det är. ni kanske tror det, men det är bara dom som själva är/har varit med om det som gör det!

tack för mig!

ett år! <3

idag är det ett år mellan mig & min älskling :) fan va lycklig jag är med honom, utan han skulle jag nog inte funnits kvar. han gör mitt liv värt att levas & det är jag tacksam för. jag älskar honom mer än mitt eget liv & det kommer jag alltid att göra. jag behöver honom, han är min luft. han har alltid funnits där för mig, när jag är lessen, arg, glad, ALLT! han sviker aldrig. vi har alltid kul ihop, vi kan göra precis vad som helst & ändå ha kul. jag vet att jag har hittat den rätta, & det är marcus börjesson. att man kan ha sån tur att få just den person som man kommer älska hela livet! det är inte så många som har den turen när man är ung, eller annars heller. men jag fick den turen & jag kommer alltid tacka dig för det marcus. vi har bott tillsammans i snart 10 månader & jag har aldrig tröttnat på dig älskling, ALDRIG! jag kommer inte att göra det heller. vi passar ihop, du & jag. du gör mig lycklig, jag älskar dig för att du är den du är. du är underbar på alla sätt & vis. jag kan prata om precis allt med dig! jag kan inte förklara hela min kärlek till dig med ord, men du ska veta att du är den enda för mig & du är det bästa jag har. du & joline. tack för att du gav mig den bästa dottern som finns. & tack för att DU finns <3

DIN johanna



jag vet att många tycker att vi har vart tillsammans "för lite" för att skaffa barn, men vi har bott tillsammans så länge och vi känner varandra utan och innan. vi ville det här, vi är lyckliga. låt oss vara det och sluta klaga på massa trams om att vi inte känner varandra och bla bla bla, för det gör vi. jag är inte så dum och skaffar barn med någon som jag inte litar fullt ut på, och som jag inte älskar. jag älskar marcus och han älskar mig. :)

saknar!

jag saknar min lilla plutt! jag har inte träffat henne sen i lördags! bara för att jag ska gå och bli sjuk, jag blir så förbannad på mig själv. men jag tror att jag kan åka till henne imorgon iallafall. marcus är där nu och han har vart där alla dom dagarna jag inte har vart där, så det är ju bra att någon av oss får vara med henne :)

jag längtar så otroligt mycket tills hon får komma hem! <3

nu ska jag gå och äta frukost och sen ska jag duscha. hej <3

en del folk alltså ..

kolla kommentarerna på inlägget "fredag". det finns verkligen människor till allt. varför i helvete skulle jag hitta på att jag har ett barn?! ni vill verkligen inte att människor ska få vara lyckliga, säkert bara för ert eget liv är skit! men jag tar inte åt mig för jag vet att det är MITT och marcus barn, varför ska jag behöva bevisa något bara för att vissa inte tror på det? men visst, jag kan lägga in en bild på alla oss tre när jag träffar joline igen. och du skrev att jag inte vet vad kondom är? vi använde inte kondom, vi VILLE ha barn! förr i tiden var det vanligt att skaffa barn i 16, 17 års åldern. nu är det ovanligare och då är det helt plötsligt fel? herregud, jag orkar inte hålla på ens :) god natt igen.

söndag

jag har blivit sjuk igen! har mycket ont i halsen och jag har feber. det är så typiskt, som sagt så får man inte vara uppe hos joline om man är sjuk så har inte träffat henne idag så jag saknar henne extremt mycket! jag hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon, jag kommer inte stå ut om jag inte får träffa henne då.

igår var jag med marcus tolle och sara hemma hos oss :) det var verkligen kul att träffa dig igen sara, du är underbar! <3 det där får vi göra om, haha. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer just nu för det har inte hänt något speciellt förrutom det jag redan har sagt. så jag tar nog och går och lägger mig igen och kollar på parlamentet och sen seinfeld. marcus är hos mamma och hämtar pommes frites. han är så snäll och gör det. jag blev sugen på det med bearnesås och då sa han att han kunde fixa det, men sen kom han på att det inte fanns några pommes frites hemma, då ringde han till min mamma och frågade om hon hade :) så söt!

imorgon ska jag egentligen följa med marcus till skolan och lämna ett intyg, men nu beror det ju på hur jag mår då. ååh jag som såg fram emot att träffa kompisarna. men det kommer fler gånger. snart kommer ju joline hem och då kommer jag gå till skolan och hälsa på med henne, så dom får träffa henne :)

usch, nej nu ska jag lägga mig. god natt <3

fredag

joline har blivit så stor! hon är 44 cm nu och väger strax under 2 kilo. hon har verkligen fått hull haha ;) hon är så söt! för en vecka sen var hon 42,5 cm. nu går det snabbt. hon får komma hem snart ju. några veckor, kanske två. hon behöver bara lära sig suga på nappflaska eller amma ordentligt, men jag tror att det blir nappflaska för min mjölk har försvunnit =/ eller iallafall nästan, det finns inte mycket alls! så om den inte kommer tillbaka som jag inte tror att den gör så får man mata med nappflaska med ersättning istället. det känns jobbigt för jag vet ju hur bra det är med mammans mjölk. men det finns inte så mycket man kan göra om det inte finns någon.

just nu är marcus hemma hos tolle och jag sitter här själv och lyssnar på musik och äter popcorn och dricker julmust ;D inget vidare kul men det duger väl. jag ska se om jag orkar rensa mina kläder också och hänga in det jag ska ha kvar i den nya garderoben. den blev klar igår! :) mamma och pappa jobbade på som sjutton, haha. och efter dom hade sattit ihop garderoben helt så skulle dom sätta ihop bebissängen som vi har fått av min morbror, men när dom skulle göra det så såg dom att det fattades massa skruvar och grejer. KUL! så jag och mamma ska åka till IKEA nästa vecka nångång och köpa skötbord och då ska vi också köpa en ny säng istället :)

skriver sen, hej <3

one tree hill

jag missade över hälften av one tree hill idag eftersom jag kollade på film. kl 16:45 kom jag på att det var på tv, och det började ju 16:10! men den biten som jag såg var iallafall bra, men jag önskar att jag inte missade början, det var ju så spännande igår och nu skulle man äntligen få se fortsättningen! :/

nu är jag så irriterad. måste gå och göra något annat. hej <3

film

jag tänker kolla på film bestämde jag för en stund sen. jag orkar inte spela, eller jag har iallafall ingen lust med det, vet ändå inte vilket spel i så fall. haha jag är en liten nörd som spelar dataspel med skit samma, det är kul (A) jag ska kolla på so close, älskar den filmen! det var längesen jag såg den, men när jag väl börjar kolla på den så kollar jag flera gånger i rad. marcus tycker att jag är galen som gör så men den är ju så bra! inte den bästa kanske men helt klart en av dom bättre ;)

jaja, ska kolla nu, tror att marcus kommer hem när som helst och då kommer han tjata på mig att jag inte ska kolla på den, men om han inte har kommit hem än så kan han inte klaga :) han får ju datan iallafall ;D hej <3

ont i halsen

jag är hemma idag för jag är fortfarande förkyld och har ont i halsen. jag vill inte smitta joline eller dom andra barnen som är där. marcus är där nu och lämnar mat till henne, han åkte nyss så han kommer nog hem efter fyra skulle jag tro. jag sitter här och lyssnar på musik och slöar och har så tråkigt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. ska väl antingen sätta på nån film eller spela ;D får se.

igår var mamma här och vi började sätta ihop min garderob, men den blev inte helt klar så vi ska fortsätta senare idag, då kommer pappa också. mamma är så duktig, hon satte massa grejer på den ena sidan av garderobsväggen och sen när hon var klar sa hon att hon hade sattit dom på fel sida så då tog hon bort allt igen, och när hon hade tagit bort allt så kom hon på att det inte alls var fel sida ;D hahaha. så då var det bara att sätta dit allt igen på samma ställe. (Y)

det börjar redan bli mörkt ute. herregud vad fort det går nu för tiden. men det är mysigt när det blir så, och jag älskar att gå på stan när det är mörkt nu för dom har sattit upp dom där mysiga pyntgrejerna som lyser över hela stan eller vad man säger. jag vet inte hur jag ska förklara. aja, ni som bor i eskilstuna fattar vad jag menar.

nu ska jag göra något annat tror jag :) hej <3

night night

sverige vann ju såklart mot lettland, jag var inte orolig ens :) men egentligen tycker jag inte att det är så kul att kolla på fotboll, bara i verkligheten (A) det är mer känsla då liksom. men men.

jag kan inte fatta att vi har haft joline i en månad. (en månad och en dag om man ska vara exakt). det har gått så fort! fast vi har vart på ett sjukhus hela den tiden så har det ändå gått snabbt, det trodde jag inte den första veckan då man fortfarande var lite chockad över hela grejen. 

jag orkar inte skriva mer, ska kolla på seinfeld och sen ska jag sova :) god natt <3 

onsdag

joline låter som en gris när hon andas haha. hon är täppt i näsan och jag undrar om det är jag eller marcus som har smittat henne så vi åkte hem idag igen för det blev värre med mig men marcus mår iallafall bra. jag som var på bättringsvägen och nu blir det värre ändå =/ något irriterande. men men, hoppas det blir bättre tills imorgon.

det finns ingen bättre serie än one tree hill! jag älskar verkligen den serien, mycket bättre än oc som spårade ur efter tredje säsongen. one tree hill är inne på sin fjärde säsong på tv och det är fortfarande skitbra! :) jaja, nog pratat om det.

marcus ska spela innebandy idag med pappa och några från hans jobb igen. jag vill inte följa med för det är så tråkigt att bara sitta där och glo, och jag kan inte vara med för jag vill inte bli värre, plus att jag skulle utklassa dom ;) (A) men jag får se hur jag gör, om jag orkar så följer jag väl med för marcus vill det.

hej <3


en månad!

joline blir en månad idag! hur kunde jag glömma skriva det? jag har pratat om det hela dagen haha. måste vara lite trött kanske.

jag ska snart träffa martin har jag bestämt (en killkompis) . det va så längesen och han är min bästa killkompis och det kommer han alltid att vara! <3 men lite dålig på att höra av sig hehe. ni kanske märker att det här är ett snabbt och lite oseriöst inlägg men jag är så OTROLIGT trött. ska gå och sova nu :) godnatt <3

bild :)

här är en bild på joline när hon bara är en dag gammal :) hon ligger i kuvös och har snabel på sig så man ser inte så mycket hur hon ser ut i ansiktet men man ser hur liten hon är iallafall.

image9

tisdag

joline är jätte duktig! hon andas helt själv igen och nu får hon inget extra blod. om jag inte har berättat det förut så fick hon blod för att hon hade för lågt blodvärde igår, och då fick hon också grimman igen för att hon hade svårt att andas. men nu är allt det borta och snart behöver hon inte ens ha värmesängen längre säger dom! :D och maria (en sjuksköterska) sa att hon snart får åka hem! åååh kan ni fatta?! min gullunge får snart komma hem! det är helt sjukt. men man kan aldrig veta exakt hur lång tid för hennes hälsa går upp och ner hela tiden, men just nu ser det väldigt ljust ut. hoppas att hon får komma hem så fort som möjligt och det tror jag ;)

idag har jag fått en ny garderob av marcus föräldrar och pappa eftersom min gamla höll på att ramla ihop, haha. men den jag fick idag är skitbra! den har en lång stång och hyllor i och på utsidan i mitten sitter det en helkroppsspegel, det har jag alltid velat ha för då ser man hur kläderna sitter. vi har ju bara badrumsspegeln annars än så länge. så det är mycket bra! :)

ska kolla lite sen äta, skriver sen <3

better

vi mår mycket bättre idag. men marcus är fortfarande lite snuvig och jag har lite ont i halsen. men vi ska till joline klockan 3 och hälsa på en snabbis för nu är det inte så farligt längre, och man behöver inte pussa på henne (fast jag vill) . jag saknar henne massor! ååh ska bli härligt och träffa henne nu.

jag saknar dansen så extremt mycket! jag har så kul när jag tränar där, dans är verkligen underbart! jag tänker börja igen nästa termin har jag bestämt och jag längtar! hoppas att träningen är på helger för då kan tille också börja igen :) hon kan ju inte nu för hon går i skolan i nyköping på vardagarna och kommer bara hem på helgerna. vi två hade så otroligt kul där! och man tränade ju. nu sitter jag bara hemma eller är på sjukhuset och rör mig knappt så jag känner mig extremt otränad och stel. förut var jag mycket vigare än vad jag är nu iallafall. nu får jag knappt upp benet i luften för fasen (A) .

Grattis josse som fyller 16 år idag! <3 ha så kul på kentkonserten ikväll och lyssna lite åt mig också :) love u <3

tråk =/

vi har blivit lite bättre sen igår men är fortfarande förkylda så vi ringde till jolines avdelning och sa att vi inte kan komma idag. hoppas vi kan åka imorgon! jag saknar henne som fan. jag måste be mamma eller någon att åka upp med mat till henne för vi kan ju inte det. mamma är påväg hit nu och ska hämta pengar för att köpa en liten sak till mig på stan så då kan jag passa på att fråga. men men, idag kommer det nog inte hända någonting. kommer säkert kolla på filmer och bara slöa. marcus föräldrar kommer lite senare och ska lämna hans studio så han kanske spelar in :) hoppas det, det var längesen han gjorde det och jag vill ha min låt som han fortfarande inte har spelat in klart. jag har den korta testlåten på lunarstorm i galleri men det är inte hela.

nu kommer mamma tror jag, skriver mer senare. hej <3

ååh :(

marcus börjar bli jätte förkyld och jag känner att jag också börjar må dåligt, ont i halsen och hängig. ååh varför måste det här hända nu?! man får inte vara uppe hos joline när man är sjuk pga infektionsrisken. vi var tvungna att åka hem tidigare än vad vi skulle idag för marcus mådde så dåligt. hoppas att han eller vi blir bättre till imorgon så vi kan vara hos henne. jag kommer inte klara av flera dagar utan min sötboll! :( det är så typiskt att sånt här ska hända. men det finns inget man kan göra, bara vila och ta det lugnt och hoppas på att det ska gå över :)

snart ska vi äta, fläskfilé, pommes frites med bearnessås! moahaha, jag fick som jag ville ;D det är så himlans gott ju. efter vi har ätit ska vi bara ta det lugnt och kolla på någon film och sen ska vi nog gå och lägga oss rätt tidigt, sova är den bästa medicinen :)

ska hjälpa marcus lite med maten nu. hejsvejs <3


god natt

nu säger jag god natt till alla :) ska kolla lite mer på seinfeld med marcus och äta lite mer godis och sen tänker jag sova för vi ska förmodligen vara på sjukhuset kl 9 imorgon bitti. annars blir det till 12 om vi är för trötta. vi ska iallafall vara där fyra måltider den här helgen har vi kommit överrens om med maj-liss (våran favoritsjuksköterska och kontaktperson). så antingen åker vi hem 6 eller 9 :) aja, får se hur vi gör.

god natt alla söta :) ha det bäst ! <3

fredag

joline har inte haft någon syrgas alls idag :D hon har andast helt själv idag, hon är så duktig så. snart kanske hon slipper grimman helt så hon kan få en annan sorts säng så man kan köra runt med henne och sitta i till exempel dagrummet. en sak till! om hon fortsätter att vara så duktig som hon är nu så kan hon få komma hem om två veckor! :D det kallas "tidig hemgång" och då får man åka hem tidigast när barnet är i vecka 35, och det är hon om två veckor. men jag vill inte få upp förhoppningarna för mycket för då kanske jag blir besviken om det tar lite längre tid. men jag tror inte att det dröjer så länge till :) ska bli så kul och så skönt att få komma hem med henne! jag längtar så otroligt mycket. tänk vad mysigt att ha henne här hemma och gulla med henne och se henne ligga i sin egen säng i hennes egna rum och inga slangar eller någonting, bara joline :) underbart!

vi var nyss och handlade och som vanligt hittar man lite mer än vad man har tänkt köpa ;D men det blev inte så himla dyrt iallafall. vi köpte fläskfilé och jag ska tjata på marcus att vi ska äta det imorgon. är så sugen på det med pommes frites och bearnesesås (stav?) mums! ikväll ska vi äta massa godis och grejer, jag känner mig väldigt onyttig :D men jag mår iallafall bra och det är väl huvudsaken. jag äter inte direkt överdrivet mycket skit :) mest på helger.

jag måste köpa julklappar! jag måste först göra en lista på vilka jag ska köpa till och sen vad det kan tänkas kosta. åh jag måste fråga vad dom önskar sig såklart. men det får jag ta någon annan dag för det är väl inte riktigt dags än. men jag vill hinna ut och köpa dom innan rushen börjar, om den inte redan har gjort det!

nej nu ska jag ta något att äta och sätta mig vid tv:n en stund :) hej <3

god natt

nu ska jag lägga mig i sängen med älsklingen och kolla på seinfeld. haha man blir beroende av det programmet! jag får be pappa göra kopior på fler säsonger, vi har snart kollat klart på fyran. jag tror iallafall att han har några till, typ säsong fem eller något. får hoppas på det iallafall :) idag har vart en bra dag tycker jag. vart med joline och älskling på dagen och träffat kompisar på kvällen, underbart! <3 jag hoppas att vi ses snart igen.

nej men nu tjatar marcus på mig, måste gå. skriver imorgon, gonatt älskade läsare :) <3

friends <3

var på öppet hus idag i skolan och då träffade jag dom underbaraste människorna som finns :) (marcus räknas också men just nu pratar jag om andra) . jag träffade josse sara caroline annabella och evelina. gud så längesen det var! det var verkligen kul att se dom. loveu <3 jag träffade alla andra i klassen också och dom frågade massor men det förväntade jag mig haha. sen träffade jag några lärare och rektorn och sen var det andra som jag kände som var där som jag också pratade med och så. det var riktigt kul att träffa lite folk igen. eller lite och lite, det var så jäklans mycket folk där så man fick åla sig fram till och med. men det gick :) just det, jag köpte presentkort till mamma på indiska på 200 kr, sen fick hon en mugg där det stog "min mamma" på och inuti stog det något fint om hur glad jag var att just hon var min mamma. hon blev så glad så hon började gråta, men det var ju glädjetårar. :)

det var verkligen underbart att träffa er :) vi måste göra det snart igen! <3

grattis mamma!

grattis världens bästa mamma! <3 jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska köpa än =/ kanske får bli presentkort någonstans där hon gillar att handla. typ indiska ;D men men, idag är det öppet hus i skolan och jag ska nog gå dit och hälsa på mina gullungar. saknar dom som bara den! måste verkligen träffa dom, det har gått för lång tid. det är från halv 6 till halv 8 eller vad det var, får hoppas att jag hinner. kanske kommer dit 7. annars får jag åka tidigare och missa lite av jolines måltid kl 6. men det gör egentligen inte så mycket eftersom hon får mat genom en spruta och hon brukar sova när hon äter. plus att hon är lite sjuk just nu så då sover hon ännu mer. hoppas hon blir bra snart! jag vill inte att hon ska må dåligt. tur att det bara var någon liten infektion.

marcus ligger och halvsover. han slutade lite innan 12 och han är jätte trött. men jag var nyss inne och hoppade lite på honom, haha (A) det är tråkigt när han sover och jag är vaken. han får ta och gå upp snart tycker jag. vi ska ner på stan efter joline har ätit kl 3, så det blir nog runt 4 eller liknande. sen tillbaka till sjukhuset till hennes måltid kl 6 och sen till skolan. men jag vill nog åka hem och lämna grejerna först, då kanske vi inte kan vara med kl 6 =/ men får se hur vi gör.

skriver ikväll om jag hinner, hej <3


film

snart ska jag kolla på film med älsklingen. det blir "house of wax", marcus ville se den och den är faktiskt bra. sen efter det ska vi nog kolla på seinfeld och sen sova. en lat kväll nu. men man måste ta det lite lugnt ibland och inte stressa ihjäl sig. är det någon som har kommit på vad man kan köpa till sin mamma i födelsedagspresent ? inte för att tjata men det är ganska bråttom, ska köpa den imorgon :)

hej <3

hemma

nu är jag äntligen hemma! va nyss och kollade på när pappa och marcus spelade innebandy, usch vad tråkigt det var! men men, nu är jag jätte hungrig och marcus ska snart göra kycklig med ris och currysås ( ni kanske har sett att han gör det ganska ofta men det är min favorit ;D ) , han ska bara komma ut ur duschen först. lilla joline har fått en liten infektion :( det var inget farligt sa dom men hon måste ha snabeln lite för att utvidga hennes lungor så hon har det lättare att andas. hon har lite feber också och är förkyld. jag får hoppas att det går över snart, det tror jag för hon är så otroligt duktig :) dom säger till och med att hon utvecklas snabbare än vad man ska i den åldern. det känns jätte bra! hoppas att det fortsätter så, så vi får komma hem nångång. längtar så oerhört till dess. när man har henne hemma och utan massa sladdar på sig. jag gick aldrig ner på stan idag för vi hade inte tid. får göra det imorgon istället och träffa mamma på kvällen. jag kan inte komma på vad jag ska köpa! har nån något förslag? skulle vara jätte snällt om ni hade det :) för jag har inte en aning om vad jag ska köpa till henne. men men, nu ska jag gå ut i köket och vara lite social med marcus för han har duschat klart nu :) hej så länge <3 / j


onsdag

nu sitter jag här och småkollar lite på seinfeld. vi fick en ny dvd till sovrummet av marcus föräldrar som är skitbra! eller ja, marcus fick den i fars dags present av joline då ;) marcus kom precis hem från skolan och vi ska snart gå och ta 14:35 bussen ner till stan och sen ta elvan till mälarsjukhuset 14:45 som vanligt ;D vi brukar vara där till 12 men marcus är ju i skolan och jag är hemma och fixar lite innan. sen när man ska börja amma på heltid så kommer jag naturligtvis vara där hela tiden. men hon klarar det inte riktigt än. hon har provat och då var hon jätte duktig men hon somnar nästan på en gång ;D haha. jag måste ner på stan idag och köpa present till mamma. hon fyller år imorgon men hon säger aldrig vad hon önskar sig, hon säger bara; jag vill inte ha någonting. men det är klart att hon ska få något! man fyller inte år varje dag. jag får se vad jag hittar. nu ska jag prata lite med marcus och sen åka :) heh

hahahaha!

alltså det är skrattretande hur mycket folk orkar hålla på! :) massa argument kommer dom på och dom tror att jag tar åt mig! hahahaha. det är sjukt. jag struntar i vad ni skriver för skit till mig. det enda som jag tar åt mig av är beröm, för jag vet att jag lyckas och är duktig. tack alla som skriver! till er som kommenterar skit ; hur ORKAR ni ? varför bryr ni er om just MIG ? det är inte bara jag som får bidrag :) ? klagar ni på alla som får det ? det låter verkligen som slöseri med tid om ni frågar mig. ni kan SLUTA läsa min blogg om det är så jäkla mycket ni stör er på! men jag är ju så otroligt intressant så det kanske inte går ? :) tar det bara som en komplimang. jag tar inte åt mig ett skit av vad ni skriver och efter detta inlägg får ni skriva vad ni vill för jag orkar inte hålla på ;D så onödigt. ni borde också sluta och iallafall försöka att vara lite mogna kanske.

jag känner på mig att jag kommer få massa arga inlägg nu :D

ett snabbt inlägg

vill bara säga något till alla som klagar på MITT liv och vad jag gör med det.

JAG är lycklig så låt mig vara det ! jag kommer inte ändra på någonting så slösa inte energi på att klaga och gnälla. jag vet inte ens vilka ni är, jag känner inte er och ni känner inte mig. så låt mig leva mitt liv och vara lycklig och lev ert eget. jag lägger mig inte i era så varför lägga sig i mitt ? alla är olika, det är bara att acceptera! JAG ÅNGRAR INGENTING!

fars dag

just nu sitter jag hemma hos pappa. har precis fikat och han fick sin present också. dvd-r skivor som vanligt haha ;D han vill inte ha något annat så då får han det såklart. datanörd han är, precis som jag! när vi kom till sjukhuset idag så satt det ett kort på jolines säng där det stog; "Till min pappa på fars dag. Joline". så mysigt! dom är så snälla där och man blir ju helt glad :) lovisa som jobbar där sa också att hon hade vart vaken jätte länge inatt och "letat" efter mig och marcus. så hon undrade om vi ville sova där någon dag så att vi kan vara med henne lite mer. och det är klart att vi vill! känns lite jobbigt att man inte är där, speciellt när hon är vaken men det går verkligen inte att sova där hela tiden. man blir galen. men vi ska iallafall försöka sova där ibland :) nu ska jag prata lite mer med pappa sen ska jag åka :) hejs <3 / j

gonatt

har inte hunnit skriva mer idag. har haft mycket att göra hemma eftersom vi inte är här på hela dagarna. det ligger massa kläder lite överallt för vi har så bråttom på morgonen för vi lyckas alltid sova lite längre än vad vi ska ;D det är fortfarande massa kvar men det tar vi imorgon för nu är jag så himlans trött. jag måste börja gå och lägga mig tidigare för jag är så trött på morgonen och hela dagarna också för den delen. men det blir så lite tid att göra saker här hemma när man kommer hem för vi kommer ca 19 hem hit och då äter vi och så. då blir det inte så mycket tid kvar liksom. men men, nu ska jag byta sängkläder sen ska jag sova. gonatt <3 / j

lägger ut en jätte söt bild på joline som vi tog idag :) <3

image8

rykten! ;/

först måste jag säga att allt går så bra! :D joline är jätte duktig och har redan fått flytta till ett rum där det inte är så intensiv övervakning som det va i det förra. bara för att hon är så duktig och klarar sig så bra - det säger dom även där. hon har öppnat ögonen mer och mer så nu ser man verkligen när hon är vaken, det såg man inte så bra förut haha. hon är så vacker! jag är så lycklig att jag har henne. och jag är lycklig att jag har marcus också, världens bästa pappa som är så duktig med att ta hand om vår dotter. ni ska bara se honom med henne! helt underbart :)

på tal om annat nu. alla dessa jävla rykten! det var någon som skrev en kommentar med några frågor som jag tänker svara på nu ;

1. Hur gammal är din pojkvän? -
Han är 91:a, inte 92:a

2. Käkade du några piller eller skyddade ni er på annat sätt? - Nej, jag hade precis slutat med mina piller för jag fick så ont i magen av dom och då blev lilla gumman till :) ( ångrade det inte heller då )

3. Hur reagerade dina/hans föräldrar? (jag har hört att dom typ kastade ut dig för att du blev gravid?) - Dom blev naturligtvis lite chockade av att jag blev gravid. det hade dom inte räknat med precis. men när chocken var över så var dom bara glada. allihop, mina föräldrar och hans. och att mina föräldrar har kastat ut mig?! det var det dummaste jag har hört! det skulle dom ALDRIG göra! dom är jätte glada för våran skull och var det även under hela graviditeten! vi flyttade till eget i september för att vi skulle lära oss att ha ett eget boende och att ta hand om oss själva och för att det inte skulle bli så trångt. HERREGUD! mamma var lessen för att vi skulle flytta till och med så inte kastade hon ut oss inte!

4. Hur klarar ni er rent ekonomiskt? är det inte svårt att bo själva och klara sig själva? - Vi klarar oss helt enkelt. Marcus får förhöjt studiebidrag och jag får föräldrapenning och barnbidrag. sen får vi bostadsbidrag och socialbidrag. ( en massa bidrag men vadå? det är pengar iallafall ) . sen betalar våra föräldrar för maten en gång i veckan var. jag förstår inte problemet med att få hjälp av sina föräldrar? många verkar ha något emot det. det är värre att skaffa ett jobb nu och lämna joline på dagis på en gång?! vill hellre vara hemma och ta hand om henne sen :) så man får bättre kontakt och sådär. Nej det är inte alls svårt att bo själva. det är skönt faktiskt och man lär sig att ta hand om sig själv och andra också för den delen.

5. Varför blev du tvungen att föda för tidigt? - Jag vet inte, hon ville bara ut ;D men dom tror att det var urinvägsinfektionen som jag hade som satte igång det hela. det kan den tydligen göra om man inte upptäcker den i tid. annars kan sånt bara hända :)

6. Hur länge har ni varit tillsammans? - Ett år den 28 November :) ( jag ser inte problemet i det heller? vi känner varandra utan och innan och vi har bott tillsammans sen februari hos min mamma och vi har aldrig tröttnat på varandra. ibland hittar man den rätta :) <3 )

Det är bra att ni frågar för bara JAG och Marcus vet hur det egentligen är. lyssna inte på andra, som ni ser så var det en del som inte stämde. förstår inte det roliga med att ljuga och sprida falska rykten! lägg ner och låt oss vara era avundsjuka fjortisar!  


måndag

igår fick joline bada för första gången. det gick jätte bra och hon älskade det! hon skrek när vi lyfte upp henne men när hon kom ner i vattnet blev hon tyst och det var hon under hela badet. hon slappnade av i hela kroppen medans vi tvättade henne, så otroligt söt var hon! (men det är hon ju jämt) . bara lite synd att jag inte hade kameran med mig, får ta med mig den till nästa gång. idag skulle egentligen marcus till skolan men vi båda försov oss så han följde med mig till joline istället. han ska iallafall gå imorgon och jag får åka själv till sjukhuset. buhu! men jag får vara med joline så det är bra iallafall. mamma ska nog komma upp imorgon också och hälsa på. hon färgade håret på mig idag men det blev ingen skillnad alls nästan! vad irriterad jag blir, det skulle bli skillnad även om man hade SVART hår, och mitt är mörkbrunt men det blev inte ens i närheten av vad det skulle bli. men men, finns inget jag kan göra åt det :) nu ska jag kolla när marcus spelar playstation ;D haha, det är så kul. sen kl 22 är det prison break! får inte missas. gonatt säger jag nu iallafall. <3 / j

 

min värld <3

good night

nu har jag suttit vid datan lite för länge känner jag, det börjar sticka i ögonen. ska ta och spela klart playstation med älsklingen innan jag går och lägger mig. han börjar bli lite sur för att jag inte kommer till honom haha ;D men han kan faktiskt spela lite själv också tycker jag. jag saknar min lilla gumma ! <3 längtar tills hon får komma hem. hoppas det blir innan jul iallafall. men om doktorn LOVADE att hon skulle vara hemma till nyår så tycker iallafall jag att hon borde få komma hem till jul. tänk vad meningslöst det skulle vara om hon var kvar på sjukhuset då. nej usch jag vill inte ens tänka på det! jag får hoppas på att hon får komma hem tills dess :) så mycket mer kan man inte göra i det här läget. jag vill inte heller att hon ska komma hem FÖR tidigt, jag vill att hon ska vara redo för det själv. jag vill inte riskera någonting. men det blir iallafall i december någon gång, det kommer att gå fort :) nu känns allt så bra! i början så var det extremt jobbigt. jag låg på bb och såg alla mammor där som var så lyckliga och gick runt med sina barn i sånna där plastsängar på hjul, och jag fick knappt hålla i min dotter. jag satt nästan på rummet hela tiden och när det var mat fick marcus hämta det åt mig, jag ville inte se dom där lyckliga människorna. klart att jag var glad, men det går inte att beskriva hur det känns när ens barn är så mycket för tidig. man är så orolig och rädd för att det ska hända något och det kändes som att det var mitt fel att det blev sådär. men nu vet jag att det inte är så :) det kan bara hända, det behöver inte ens finnas någon anledning till varför. och jag är lyckligast i världen och jag vet att hon mår bra.

nu ska jag spela :) skriver imorn. gonatt <3

Jag älskar dig Joline Eva Melissa Börjesson Petersson, jag kommer alltid finnas vid din sida <3

joline 2 veckor !

idag blir Joline två veckor gammal! herregud vad fort det går. fast man är på ett sjukhus hela dagarna så går faktiskt dagarna snabbt. iallafall, hon har fått byta till värmesäng nu istället för kuvös :D det känns väldigt bra för det betyder att det går framåt. nästa steg är att dom ska ta bort själva värmemadrassen från sängen så det bara blir en säng, och sen är det ju att hon ska klara sig utan syrgas också. jag vet inte riktigt när det blir men det dröjer nog ett tag. hon är iallafall jätte duktig säger doktorerna och sjuksköterskorna och det håller jag med om ;D klart att hon är duktig, det är ju min och marcus dotter vi pratar om! haha.

jag har en bild på henne som jag tänkte lägga ut här, man ser inte så mycket eftersom hon har syrgasen (snabeln) på sig och sen ligger hon ju på mage ;) men man ser att hon är sötast i världen iallafall :) jag är så stolt över att vara mamma till en sån underbar människa, och marcus är den bästa pappan ett barn kan ha. han är så underbar och duktig med henne så man blir helt tårögd när man tittar på dom.

image4

sorry =/

förlåt för att jag inte skriver så mycket, men har verkligen inte tid. vi åker oftast till sjukhuset runt 08:00 och kommer hem 19:00 och då är vi väldigt trötta. jag vill bara säga att allt är jätte bra med oss och Joline och hon ska förmodligen få byta till värmesäng istället för kuvös idag eller imorgon ! det går verkligen framåt :) jag ska försöka hitta sladden till kameran så jag kan lägga in bilder, och sen ska jag försöka att skriva mer här :) nu ska jag äta frukost, vi tog en sovmorgon idag. sen ska jag till min underbara dotter! skriver senare om jag hinner. / j

RSS 2.0