god natt

det är såå mysigt att ha marcus och joline hemma igen :) vi har myst hela dagen ! fast jag har hållt mig lite borta från joline eftersom jag fortfarande är sjuk. men det är verkligen på bättringsvägen :) joline hostar massor fortfarande och det är jobbigt att se =/ men hon mår ju mycket bättre, annars skulle dom inte skicka hem henne.

imorgon/idag ska jag på KENT! :D konserten i sporthallen här i eskilstuna. gud vad kul det ska bli :) jag längtar! jag ska nog inte till skolan imorgon, jag får vara hemma och vila upp mig till kvällen ;) men sen måste jag bli frisk och börja gå till skolan! jag har missat massor redan. jag får inte halka efter!

nu börjar csi igen. ska kolla på det och sen ska jag sova :) god natt på er

påväg hem!

nu är marcus och joline påväg hem :D dom sitter i bilen just nu påväg hit :) jag längtar! jag har städat som en galning och diskat och tvättat och massa för deras skull haha. det såg ut som en svinstia här innan (A) .

joline har fått med sig hostmedicin som hon ska ta, annars är det ingen fara med henne alls längre så det är ju bra :) vi ska bara vara mycket försiktiga med att gå ut och träffa massa människor som bär på baciller. så stan med joline får nog vänta ett tag. jag läste att barnen som har haft RS-virus är immuna bara en liten stund efter, sen kan dom bli lika sjuka igen =/ aj aj. inte bra att riskera något alls då. hon får vara här hemma med mamma och pappa :) och gå ut i vagnen då och då på promenad.

nu ska jag äta min panpizza, mozarella <3 sen ska jag mysa med marcus och joline som borde vara här när som helst :) jag ska bara inte vara med joline för mycket nu ändå =/ jag är fortfarande sjuk. men jag mår mycket bättre :D nu är det bara hostan som inte vill ge sig, men den är bättre än förut ändå :) aja hejdå

god natt

marcus hade frågat dom på sjukhuset om när dom får åka hem, och dom sa eventuellt imorgon efter ronden :D den är mellan 09-11. så det blir förmodligen imorgon mina älsklingar får komma hem :D gud vad glad jag är!

jag hinner inte skriva mer för csi har börjat. skriver mer imorgon. god natt sötnosar :)

trött på ..

jag är så jävla trött på att överallt hör man att det bara är mammorna som gör allting. i dom flesta fall är det ju så, men som oss till exempel, marcus gör mer än mig till och med ! matar joline fler gånger än vad jag gör och tar hand om henne jätte bra. men alla vi stöter på frågar BARA mig hur det går att ta hand om joline och om JAG får vara uppe mycket på nätterna och bla bla bla. dom kollar inte ens på marcus, som att han inte finns. det är ju bara mamman som SKA ta hand om barnet verkar det som. jag är verkligen emot dom som tror att det är så med alla ! på sjukhuset när vi kom dit med joline kollade alla sjuksköterskor bara på mig och frågade bara mig massa frågor om henne. ingen ens tittade åt marcus håll fast det var han som höll i henne till och med (?!)

dom sa också till mig att gå och ta något att äta och vila och massa fast marcus var lika död som mig då. så jävla orättvist ! alltså som jag sa, dom flesta har det ju så att det är mest mamman som tar hand om barnet, men måste alla "dömma" papporna som att dom inte gör någonting! bara smutskastar dom, dom finns inte med i bilden.

jag kommer ihåg när vi va på familjegrejset och skulle fixa faderskapsintyg. då tyckte tanten inte ens att vi skulle skaffa gemensam vårdnad och att vi skulle göra ett DNA test för det är inte säkert att marcus är pappan enligt henne. fast vi sa att vi va HELT säkra. jaha, då är alltså pappan skit och mamman slampa! HERREGUD säger jag bara !

jag tycker synd om marcus när alla bara berömmer mig, frågar mig, pratar med mig om joline. han är lika mycket förälder som jag. han tar hand om henne MER än vad jag gör! så det är fan marcus folk ska berömma osv. kom inte och tro att jag inte gör någonting för det gör jag. jag menar bara att marcus förtjänar det jag "får" också!

hem snart!

när jag stog och diskade så fick jag ett sms från marcus där det stog att han och joline får komma hem antingen imorgon eller på torsdag ! gissa om jag blev glad :) jag saknar båda så mycket. det ska bli så underbart att få hem båda mina älsklingar <3 åh underbaringar!

mamma och jag va nyss och handlade lite gott som jag kan äta idag och imorgon. jag orkar verkligen inte göra någon riktig mat, inte för att jag kan det så bra heller (A) , så jag köpte panpizzor, kakor, choklad, äpplen och cola. nyttigt va ? :D men när man är sjuk får man unna sig lite, speciellt när man är själv. det är ju bra att äta nyttigt då men jag har verkligen ingen ork till det. pappa kom iallafall igår med en matlåda som han hade gjort, det va ju snällt :) potatis och kyckling med sås va det. så jäkla gott!

just nu väntar jag på att mamma ska ringa så vi kan åka och hyra film. det finns ingenting att se här hemma. inget jag är sugen på iallafall, och på ica kostar det bara 19 kr att hyra så ;)

jag saknar marcus och joline! det är bra att hon mår mycket bättre nu iallafall. varje gång jag har pratat med marcus i telefon så har hon oftast sovit och när jag va där för några dagar sen så skrek hon och hostade hela tiden =/ så det har ju blivit MYCKET bättre :) marcus sa att dom på sjukhuset hade sagt att eftersom hon hade sitt temperament (hon kan vara väldigt arg av sig) och så envis som hon är så hade hon klarat av sjukdomen mycket bättre än dom andra barnen :) gud vad stolt jag är över henne ! våran duktiga tjej <3

älskade joline

här är en bild på min och marcus söta dotter :) du får ta och krya på dig älskling <3

image57


nu ska jag kolla på csi NY och prata med marcus lite i telefon.

bättre

jag fick höra att joline mår mycket bättre nu :D gud va skönt ! dom vet inte när hon får komma hem än men förhoppningsvis väldigt snart. hon är inte frisk, men hon mår mycket bättre. gud vad glad jag blev när jag fick höra det. jag längtar tills jag får träffa henne. det har gått för lång tid ! :(

pappa sa att om min feber inte ger sig snart så får vi ringa till doktorn. jag har haft feber sen i onsdags men jag visste inte att det inte va normalt att ha det om man var vanligt sjuk :S enligt han och mamma är det inte det iallafall. lika bra kanske, då kanske jag får nån medicin om det behövs. men jag hatar sjukhus !

joline och marcus är mina älsklingar. jag älskar dom mest ! marcus är så jävla duktig och är där uppe så mycket. världens bästa pojkvän och pappa. verkligen ! här sitter jag och känner mig dålig för att jag inte är där men jag är ju sjuk =/ jag vill verkligen inte att hon ska bli värre.

saknar dom

jag ska nog försöka sova nu. men det kommer bli svårt för jag saknar mina älsklingar så OTROLIGT mycket ! det går inte att beskriva :( jag skulle vilja åka till dom nu och bara krama dom. jag känner tårarna komma =/ varför måste sånt här hända ?! :'(

en positiv sak är att jolines feber har gått ner till 38,1 grader. mycket bra med tanke på vad det va förut. hon sover mycket också sa marcus. det är också bra :) snälla gud kan hon inte bli frisk snart ? och komma HEM ? jag marcus och joline. perfekt.

nej nu måste jag gå och lägga mig. sätta på nån film att kolla på eller vad som helst ! jag klarar inte av att sitta här just nu. jag blir bara mer lessen. FYFAN för det här !

joline

marcus kom hem vid kvart i fyra ungefär med kinamat till mig och för att duscha och hämta nya kläder och sådär. hans mamma var uppe hos joline så länge. så snällt! hon mår lite bättre nu sa han. iallafall med slemmet. hon har lite lättare att andas och inte lika mycket slemm. det är ju bra. men hon har 39,2 graders feber stackaren ='/ marcus sa att hon förmodligen inte kommer hem imorgon, men kanske på tisdag eller onsdag. hoppas hon blir frisk snart. det är så extremt jobbigt det här. jag vet inte vad jag ska ta mig till, speciellt inte när jag inte heller kan vara hos henne. jag känner mig så dålig ! :'(

marcus sa att hans mamma kan vara uppe på sjukhuset på dagen imorgon så marcus kan gå till skolan så han inte missar för mycket. han sa att han ligger efter i matten så han vill inte riskera att få dåligt betyg i det. det va ju snällt av hans mamma :) men jag skulle aldrig klara av att gå till skolan även om jag var frisk nu, skulle bara tänka på hur joline mådde och jag skulle inte kunna koncentrera mig. men marcus är inte dålig för det, alla är ju olika och jag vet att han bryr sig om henne så otroligt mycket. så det har inte något med det att göra om ni trodde det. sjuksköterskorna och doktorn tar ju hand om henne där uppe, hans mamma är bara där för att se till henne.

jag saknar joline :( kom hem gumman <3

blir galen!

jag kan fortfarande inte vara uppe hos joline :( kan inte vara där när man är sjuk, då kanske hon blir ännu sjukare. jag vill vara hos henne men jag vill inte riskera att det blir värre. hon har det redan jobbigt =/ jag blir galen av att bara sitta hemma och inte veta hur hon mår hela tiden. marcus ringer mig ganska ofta som tur är men jag vill krama och pussa på joline och på marcus också ! marcus är världens bästa pappa som är där uppe dygnet runt . jag blir så glad över att jag har honom.

jag hoppas att joline får komma hem snart . dom hade provat utan syrgasen (som hjälper henne att andas) , men då hade andningen gått ner till 85-90 och den ska ligga på 100 så hon får ha den ett tag till. dom sa att så länge hon har den så dröjer det ett tag till innan hon får komma hem. visserligen sa dom det igår och det brukar faktiskt gå rätt snabbt med det där. tro mig, jag vet. vi va på sjukhuset i nästan två månader när joline föddes och hon hade syrgas den första tiden. jag hoppas verkligen att dom får komma hem snart! =/

jag håller på att bli friskare iallafall tror jag. mår inte lika dåligt som förut. hoppas att jag kan åka till dom imorgon. jag va inte där igår och inte idag :'( i fredags var jag där men sen var jag tvungen att åka hem för det bara blev sämre och sämre (med mig asså). vill verkligen inte att joline ska bli värre. =/

just nu väntar jag på att marcus ska ringa. han skulle göra det när doktorn hade pratat med honom om hur dom ska göra och hur hon mår osv . hoppas att det är positivt !




uppdatering

eftersom jag är sjuk och man bara får vara en förälder uppe på sjukhuset på nätterna så är jag hemma inatt. det känns skit! jag vill vara med marcus och joline. fan vad jag är nervös ='/

joline har RS-viruset och en lätt lunginflammation. vi åkte upp till akuten vid kl 03 inatt för att hon knappt kunde andas och hon hostade så det va inte klokt ! vi fick panik . det här var verkligen det värsta jag har vart med om. vi kom nyss hem från sjukhuset känns det som efter att ha varit där hur länge som helst, och nu blir hon sjuk så hon måste läggas in :'( fyfan !

dom sa iallafall att hon kanske bara behöver stanna några dagar istället för en vecka. hoppas på det. snälla joline bli frisk ! :'(

för er som inte vet vad RS-virus är;

Varje år uppträder Respiratoriskt Syncytialvirus (RS-virus) över hela jorden som epidemier, i vår del av världen framför allt under den kalla årstiden. I Sverige har vi spridning av RS-virus varje vinter, vanligen mellan oktober och april månad. Säsongen kan variera i längd från år till år.

Rs-virus är ett av våra vanligaste luftvägsvirus. I stort sett alla barn har vid treårsåldern haft en RS-virusinfektion någon gång. De flesta barn blir bara förkylda, men ibland kan viruset orsaka betydligt allvarligare tillstånd med infekterade lungor.

RS-viruset angriper en särskild typ av celler, epitelceller, som finns i våra luftvägar. Därvid orsakas något som kallas syncytiebildning, en sammansmältning av infekterade celler. Det gör att luftvägarnas slemmhinnor svullnar med riklig slemproduktion som följd.


akuten

joline fick åka till akuten inatt. hon blir kvar det några dagar, kanske en vecka så jag och marcus kommer vara där uppe hos henne så ni vet.

förklarar mer sen

film

vi kollade nyss på wrong turn 2. usch vad äcklig den va! men rätt bra ändå. det är inte så många skräckfilmer som är bra nu för tiden tyvärr =/ men om man gillar ettan på denna så ska man verkligen se tvåan tycker jag :)

nu ska jag nog lägga mig i sängen och kolla på tv, kanske äta lite först. mår inget bra :( jag tror att joline har smittat mig :O haha jag har jätte ont i halsen iallafall, blä. jag som nyss hade blivit av med min förkylning. men men, sånt får man ta. jag hoppas bara att joline blir frisk snart. stackare. hon sover nu iallafall, det är bra.

GOD NATT

ny design

nu har jag fått en ny design :D fick den från den där designhjälp när det va gratis :) vet inte hur jag ska förklara men ;D jag tycker iallafall att det blev skitbra! :) ville bara säga det, ska kolla på film nu med marcus och joline som ändå ska ha mat nu.

PUSS

fyra månader

idag blir joline fyra månader förresten :) va fort det går! hon är snart ett halvår ju. herregud, det går inte att fatta. speciellt inte när hon är så liten som hon är ;D nu är hon 54 cm lång och väger 4038 gram. liten för att vara så "gammal" om man säger. men såååå söt ändå <3 jag älskar henne<3 våran dotter.


stan

va på stan nyss. köpte mina skor och en tröja :) kent-tröja <3 måste ju ha en sån till konserten nästa torsdag! jag längtar, det är inte alls långt kvar nu ju. det kommer bli underbart. det känns redan nu att det kommer bli det :)

marcus är hos tandläkaren nu, han tog med sig joline. sen ska dom till tuna park som jag skrev i förra inlägget. blä, vad ska jag göra nu då ? kanske kan sova haha. men det skulle faktiskt vara skönt :) annars sätter jag mig vid tv:n eller något, aja skit samma ;D

PUSS

onsdag

det va mysigt igår, marcus fick massa filmer som han ville ha ;D han är ju sjuk, han önskar sig BARA filmer. han är en riktig filmnörd :)

idag ska vi på stan och jag ska köpa mina skor som jag har lagt undan, sen kanske nåt mer. marcus ska få köpa filmer för mina pengar också, han får välja helt själv eftersom jag hade NOLL kronor till hans födelsedag :$ förlåt älskling<3 men han får sina presenter idag istället när jag har fått pengar :)

efter det ska marcus till tandläkaren och sen till tuna park med sina föräldrar och köpa massa kläder haha. jag vill också ha så! att mina föräldrar köper ALLA kläder till mig. orättvist! jag ska bara hem och ta det lugnt då med joline :) sen kommer marcus hem igen och då ska han på innebandy med min pappa ;D hahaha. SEN kommer han hem och myser med mig förhoppningsvis ;)

PUSS

här igen

nu sitter jag här igen haha. jag har plockat ur tvätt och hängt upp och startat en ny maskin och plockat undan massa saker. jag känner mig duktig (A) jag har inte dammsugit än men det vill jag inte göra när joline sover. det får bli när marcus kommer hem så en av oss kan ta henne och den andra dammsuger. jag kan inte hålla i henne samtidigt som jag gör det precis. hon är så stark och när hon vrider och vänder på sig måste man verkligen ha ett bra tag om henne. liten vilding är vad hon är :D

jag längtar tills hon börjar prata och lära sig gå, så mysigt :)

PUSS


bye bye

nu har jag kommit på två saker jag kan göra. städa och spela tv-spel ;D hahahaha. vilken nörd jag är!

jag städar nog först för annars blir det aldrig av (A)

PUSS

tråkigt

usch jag har tråkigt. jag fick nyss hjälp av en snäll tjej att ändra textfärg här på bloggen :D men det ändras nog inte förrens imorgon eller något, det brukar ju ta lång tid. har ändrat bakgrund och grejer också. inte så snyggt kanske men jag har tråkigt så då ville jag bara ändra lite ;D klockan syns nu, den oranga (stav?:O) och det passar inte in precis med den bakgrund och det jag har nu, men det kommer sen som sagt :P

nån som har något förslag på vad man kan göra ?

joline sover. men det är bara bra eftersom att hon är sjuk. jag hoppas att det blir bättre med henne snart =/ sötnos <3

PUSS

Grattis älskling

idag fyller marcus 17 år :) han är hemma hos sina föräldrar och blir firad just nu och jag är hemma med joline för att hon är sjuk :( marcus föräldrar var också dåliga så det va nog bra att hon inte följde med dit. marcus kommer iallafall hem lite senare och då kommer min mamma och pappa hit för att fira honom också ;D

joline hostar som en galning nästan och hon är täppt i näsan :( dom på bvc sa att det var vanligt just nu för barnen att bli förkylda, men jag är ändå orolig. men det är väl en mammas jobb ;D jag ska iallafall försöka lyssna på tanten, men om det blir värre tänker jag nog ringa till vårdcentralen. jag vill inte ta några risker och marcus skulle säkert säga samma sak om han var här just nu.

nu ska jag fixa lite saker, kanske skriver lite senare.

PUSS

här är en bild på födelsedagsbarnet också ;) <3

image50

hos pappa

idag har joline och jag vart hos min pappa. det va faktiskt riktigt mysigt. vi åt mat och prata och skoja, och sen gick vi ut och gick lite med joline i vagnen :) vi tror att vi såg nån som snodde en bil :O utanför där vi bor! det står väl i tidningen sen i så fall. jag vet iallafall ungefär hur han ser ut ;)

nyss försökte jag få joline att somna i sin egen säng i hennes rum. hon har alltid sovit i vagnen i köket annars, men vi har kommit på att det nog inte va så bra för det är ganska svårt att vänja av sånt där. hon skrek ganska mycket först men nu har hon nog somnat tror jag, det är iallafall tyst där inne :) hon smågnäller lite bara. jag känner mig så elak och låter henne skrika :( även fast det bara va i ca 5 minuter.

marcus är hemma hos en kompis. han skulle komma hem runt 11. nu ska jag nog ta något litet att äta och dricka cola <3 sen kollar jag nog på nån film eller spelar ;D varför kommenterar ni inte längre? :( buhu

PUSS

natti

idag har jag bara tagit det lugnt. va en sväng på rusta med marcus joline och mamma och la undan jätte fina tapeter till vårat vardagsrum :) nu är jag glad när det äntligen är på gång! jag är inte alls trött nu, ska nog spela lite eller kolla på någon film. imorgon ska jag träffa Tille på stan, vi ska väl gå runt och kolla lite som vi brukar, sen ska hon antingen följa med hit eller så åker jag med henne hem :D får se hur vi gör. hon är besatt av joline så det blir nog här skulle jag tro men man vet aldrig ;) haha.

jag har hittat jätte fina skor på Din Sko som jag vill ha! det är två par vår/sommarskor som jag blev kär i på en gång. jag har ingen bild på dom men dom är verkligen skitsnygga! jag måste köpa dom när jag får pengar.

jag vill se fler kommentarer :'(

PUSS

mys <3

filmen va jätte bra tyckte vi och vi hade så mysigt så :) det va längesen jag och marcus var på bio. jag har verkligen haft en underbar dag idag och jag har marcus att tacka för det. joline fick spendera dagen hemma hos mormor, hon tyckte säkert att det va jätte kul. hon fick bada i handfatet där iallafall :D hon älskar ju att bada.

hoppas att ni har haft en bra alla hjärtans dag :) god natt <3

image46

alla hjärtans dag

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG! :D eller hur man säger. jag mår mycket bättre nu så ni vet. jag kommer nog börja skriva mer igen, hehe.

marcus bjöd mig på ming palace för en stund sen. det va så mysigt <3 senare ska vi på bio och se "Good luck Chuck". vi fick dom två sista biljetterna :O dom är i och för sig längst fram i hörnet, men det gör inget :) det är ju en romantisk komedi och det ska man ju se på en sån här dag tyckte vi. annars brukar vi inte kolla på sånna filmer, vi tycker ofta att det bara är skit. men den här verkar bra och det är mysigt :)

sen ska vi hem och mysa och tända ljus och sådär. hur bra som helst. marcus är den bästa. joline är hos mamma idag, hon får komma hem senare ikväll och vara med på mysstunden ;D

hoppas ni får en bra dag :) massa hjärtan från johanna :) <3

frisyr

jag måste verkligen klippa mig snart. jag har inte gjort det på evigheter. mitt hår är hur slitet som helst :'(

MEN HUR SKA JAG KLIPPA MIG ?! HJÄLP

ps. är fortfarande sjuk :( det är därför jag inte skriver så mycket just nu. ds.

joline&marcus<3

söndag

igår va min hals värre än värst. marcus va hos sin morbror och firade honom, han hade joline med sig. pappa ringde och frågade om han skulle ringa till doktorn och beställa tid för att kolla halsen. jag sa ja. dom hade inga tider varken igår eller idag så dom tyckte att vi skulle åka till akuten direkt för att kolla så det inte var halsböld. jag trodde inte att det va det men man kan ju lika gärna kolla.

pappa skulle på bio så han kunde bara skjussa mig dit, så jag ringde marcus och bad honom att komma och vänta med mig (A) det gjorde han för han är världens bästa pojkvän. joline fick vara kvar hos hans morbror med marcus föräldrar. vi väntade i tre timmar innan jag fick ta ett blodprov, sen fick vi vänta ca en halvtimme till. doktorn frågade några frågor och kollade halsen. sen tog dom ett halsprov. (hata). sen fick vi åka hem! fyfan säger jag bara. vi väntade så länge på ett halsprov. slösade bort en hel lördagkväll.

doktorn ska iallafall ringa imorgon och säga vad det är för något. jag tror att det är halsfluss. blä.

filmtips?

jag är fortfarande sjuk. ska snart äta/dricka varma koppen ;D thaikyckling med curry, gott.

tack för tipsen om halstabletterna :) ska prova det ni sa. har ni också nåt bra filmtips? (A) vad som helst, bara nån bra film. jag har så tråkigt :P

tack :)


halstabletter?

är det någon som har tips på bra halstabletter? jag vill gärna ha starka så dom lindrar. skriv kommentar om ni vet några bra :) tack


film film

vi kollade nyss på saw 4. den va BRA med stora bokstäver. jag fattar inte, ettan och tvåan är bra, trean är SÄMST och fyran är bra. hur kan dom göra en dålig film ? :S i mitten. alltså, det är inte den första eller sista som är dålig, utan den i "mitten"? om ni fattar :P skumt.

jag har ondare i halsen nu :( kan det inte gå över?! BLÄ

KÄRLEK

jag älskar dig marcus ronny ingvar börjesson.

tack för att du finns, du är den underbaraste personen som finns och du har gjort mitt liv underbart. jag är så stolt över att vi är tillsammans, och vi har våran lilla joline som är den sötaste och bästa dottern på denna jord :) du gör mig så lycklig bara genom att finnas. TACK <3 jag älskar dig <3

image45

seg dag

idag är det verkligen en seg dag. jag och marcus bara gnäller om hur dåligt vi mår hela tiden haha :P joline sover som vanligt hela tiden. men jag känner mig iallafall lite rikare nu för nu är min kentbiljett såld ;D dom pengarna ska jag spara. vi vill ha en platt tv! 42 tum blir bra. haha. men våran tv som vi har nu är gammal och ibland strular den så det är nog dags för en ny snart. marcus har sparat massor och jag är så stolt över honom. nu är det min tur att börja med det ;D vi behöver ingenting till joline så då sparar vi till en sån om ni undrar. vi priorieterar alltid henne först såklart.


fredag

igår kväll skulle ju jag och marcus äta tacos, men vi hade massa annat att göra så vi började äta kvart i 12 på natten istället haha (A) men det va mysigt faktiskt. vi kollade på film också och sådär. hahaha, sen satt vi uppe hela natten nästan vid datan och kollade runt ;D ja men det va mysigt :)

idag ska jag kanske på stan med Tille om hon kan. men jag vet inte om jag orkar göra nånting mer för jag mår fortfarande ganska dåligt. min hals har blivit värre så det gör ont att prata och svälja. marcus också. min mage är inte heller på topp direkt. men får se om hon kan idag, annars kanske jag träffar henne imorgon eller nästa helg :)

kvart i 6 idag blir min kentbiljett äntligen såld :D jag har väntat jätte länge på att någon ska köpa den. jag la ut annons både på blocket och eniro. jag va tvungen att sänka priset till 500kr iofs. men jag tror inte att många vill gå på konserten själva, eftersom det bara va en biljett, så då fick jag lov att sänka. men det är iallafall pengar :D

JOLINE ÄR SÖT <3

nu ska jag sätta mig med marcus och spela medal of honor. vi måste klara det där skituppdraget!

kväll

snart börjar gordon ramsay's kitchen nightmares :D woho! vilket liv jag har, tv är det jag ser  fram emot :) hahaha. nej men imorgon ska jag faktiskt kanske träffa Tille. gå på stan tror jag. och om en stund ska jag och marcus äta tacos och mysa :) plus att vi inte mår så bra så då är vi inte ute så mycket direkt. haha bra ursäkt va (A)

NU ÄR DET TV-TIME :D

hej

snart ska vi äta. eller ja, marcus ska ut och spela lite basket först. jag är inte hungrig än. vi åt pizza för ett tag sen. vi får nog vänta lite med tacos, man vill ju äta så mycket det går då ;D

jag har trååååkigt. jag spelade nyss medal of honor på xbox, men det gick inte bra på det uppdraget jag är på nu. jag dör bara. man ska ha sönder 3 pansarvagnar. det går skit. det brukar gå bra för mig på sånt men inte just nu. vet inte om det är för att jag är extremt trött! jo kanske.

snart sätter jag mig nog vid tv:n, eller så sover jag lite tills marcus kommer in igen (A) jag fattar inte hur jag kan vara så trött?! vi gick inte och la oss sååå sent direkt, och vi gick upp vid 12 idag. hm, konstigt. skit samma. inte direkt intressant information :D

joline sover som vanligt haha :P hon vaknar bara för att äta och sen somnar hon igen. förhoppningsvis så kommer hon börja vara uppe mer och mer snart. så man kan mysa lite när hon är vaken! men det är såklart mysigt att ha henne i famnen när man kollar på tv och sådär när hon sover. hon är så söt. man kollar mer på henne än på tv:n.

 marcus är den underbaraste personen på denna jord. jag fattar inte hur han kan vara så underbar som han är. han gör mig så lycklig, han är den perfekta killen. åh vad jag älskar honom :) min <3

joline och marcus <3

image44

torsdag

jag och marcus var hemma idag med. han har ont i halsen och sådär, men hans ögon är iallafall bättre :) det va nog inte ögoninflammation, men vad va det annars ? skumt. jag har fortfarande ont i magen som en gris. jag kan knappt göra någonting. det är i och för sig bättre idag faktiskt, men inte mycket.

ikväll ska vi äta tacos :D mums. marcus va och handlade alla tillbehör för en stund sen medans jag duschade. vi ska kolla på film också, men det får bli någon som vi har hemma för vi har inte råd att hyra någon just nu ;D marcus fyller ju år snart också. jag måste spara lite pengar.

ikväll är det också gordon's kitchen nightmares. haha det får man ju inte missa ;)

joline har lite hosta =/ men det är nog inte så farligt. hon hostar bara ibland, stackaren. <3 annars mår hon bra :) hon börjar bli tung! hahahaha, sötboll <3

sjuka

idag va både jag och marcus hemma. jag tror att marcus har ögoninflammation, han tycker att det kliar och han är hur röd som helst. jag vill att han ska kolla upp det, men han vägrar. får se om han vill det imorgon, om det inte blir bättre vill säga. får hoppas på det iallafall :)

vad det gäller mig så har jag så jääävla ont i magen. jag har knappt kommit ur sängen idag. bara för att gå på toa och sådär. just nu sitter jag i sängen med den bärbara datan ;D det går bra då iallafall. vi har bara legat och vilat och sovit hela dagen faktiskt. kollat lite på seinfeld och marcus föräldrar kom med mat till oss snart, snällt :)

jag vet inte om vi blir hemma imorgon också. kanske. får se hur det är imorgon. vi är iallafall lediga på fredag :D

det är ju ingenting på tv idag! jag kollade nyss på tv.nu, det finns ju ingenting bra som går idag, typiskt. blir väl någon film vi kollar på. vet inte vilken men :) jaja, nu ska jag kolla runt lite på internet. skriver senare. hej

sjuk?

både jag och marcus håller på att bli sjuka =/ han mest. han är helt blek och har rödsprängda ögon. (han går inte på droger:P) man ser verkligen på honom att någon sjukdom kommer komma. jag har ont i halsen och känner mig hängig bara men det känns på mig också att någonting är påväg. usch, jag har ingen lust att vara sjuk.

Tille skickade nyss sms och skrev att dom ska flytta till lägenheten i torshälla :D då behöver hon inte flytta från eskilstuna iallafall :') gud vad glad jag blev. hon är min bästa vän, klart att hon inte får flytta lååångt härifrån. hon ska bo nära mig ju ;D

jag ska snart duscha, sen ska jag lägga mig och försöka "hindra" någon sjukdom från att komma :P hahaha. god natt säger jag nu <3

åkt hem :'(

malin och sebbe har åkt hem nu :( tåget gick vid fyra. jag saknar honom redan! jag hoppas att dom kommer i sommar. eller om vi kommer dit, får se :)

mamma jag marcus och joline va nyss på färghuset och kolla efter tapeter. herregud va dyrt det är där. ca 200-300 kr för en rulle! vi bestämde oss för att måla istället. det kommer ändå se ungefär likadant ut såg vi. och det är mycket billigare också. men vi har inte köpt någon färg än. mamma hade någon sa hon som liknade den färg som vi ville ha. så hon ska måla på en vit tapet sen kommer hon hit och visar :)

nu är marcus på träning. det är alltid tråkigt då. hemma själv, eller joline är ju här. men hon sover bara :O fast nu börjar hon vakna och vill käka hör jag ;) lägger upp en bild på min bror och hans tjej malin med joline :)

image43

joline eva melissa


image42

tråk

joline sover som en stock, men hon kommer nog vakna om högst en timme för då har det gått 4 timmar sen hon åt. hon brukar antingen vakna nästan precis 4 timmar efter eller mellan 3 och 4 timmar emellan ;D marcus va här hemma för en stund sen och hämtade sina idrottskläder som han hade glömt. då passade jag på att gå ner till ica för att hämta mitt halsband som jag har skickat efter, men jag glömde mitt leg! och det måste man ha. så jag fick gå tillbaka hem och då skulle marcus till skolan igen. och jag ville inte väcka joline just då och hålla på och böka så jag får ta det senare :)

hoppas det blir färghuset idag då, blev aldrig av igår.

hemma idag

jag blev hemma idag. marcus skulle egentligen ta med joline till skolan, men i morse så sa han att han hade missuppfattat dagarna så det va imorgon han kunde ta med henne, och mamma visste inte att hon skulle komma så hon kunde inte. så då fick jag vara hemma. men det gör inget för jag har ju joline :)

idag åker sebbe och malin hem :( det känns tråkigt. dom kom ju nyss. men sebbe sa att dom ska försöka komma hit i sommar också och vara här lite längre. hoppas det! jag vill inte att det ska gå två år innan jag får träffa min bror igen. aldrig.

RUMPA!

jag försov mig till dansen. helvetes jävla skit! jag och marcus skulle bara vila lite, jag glömde sätta på alarm för jag trodde inte att jag skulle somna. men det är klart att jag gör det. BAAAJS. ingen kunde skjussa mig heller så då hann jag inte alls. aja, vad kan man göra ? :'(

kom hem!

jag vill att mamma ska komma hem med joline! hon sa att hon va påväg för ca 40 minuter sen. det tar verkligen inte så lång tid att gå hit. men om jag känner mamma rätt så är hon ganska seg :P jag saknar min joline.

jag sitter och kollar lite på kläder på hm som jag vill ha. jag har inga pengar till sånt just nu men jag är bra sugen. jag har lagt dom i önskelistan iallafall ;D

dans ikväll <3

hemma

nu sitter jag hemma igen! ulrika är fortfarande borta! jag gick hem efter engelskan för dom där idioterna till vikarier vet ändå inte vad jag ska göra, och ulrika kan inte ens skicka ett mejl eller något till mig och säga vad jag ska göra. så då sitter jag ändå bara på lektionerna och glor på datan. irriterande! ;/

skolan

just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma. hon ska vara barnvakt till joline medans jag är i skolan. marcus kunde inte ta med henne idag :) jag har engelska och svenska, sen slutar jag 13:20. då ska vi åka till färghuset och leta efter tapeter. vi hittade inga fina på rusta eller på coop. hoppas det finns några bra där då :)

haha jag dricker espresso för att bli pigg men enligt mig ska man ha i för lite, så jag tog lite mer espresso, nu känner jag hur starkt det är. det här borde jag bli pigg av :O haha. men men.

om 15 dagar fyller marcus 17 år. jag har ingen aning om vad jag ska köpa än. han önskar sig bara filmer, han är den största filmnörden som finns tror jag, jag får knappt röra hans filmer :O isåfall måste jag vara hur försiktig som helst och han måste nästan kolla så jag inte gör fel :P hahaha. men jag tycker inte att det är kul att bara ge honom filmer, någonting mer vill jag köpa, men vad ?

aja, nu ska jag dricka upp min megaespresso och sen ska jag borsta tänderna :) skriver senare, hej

kentbiljett ?

om du är intresserad av att köpa en kentbiljett till konserten här i eskilstuna den 28 februari, gå in på den här länken :)

http://www.blocket.se/vi/15040562.htm

:D

sebbe (min bror) och hans tjej malin och mamma gick nyss hem till mamma igen :) vi har haft det jätte kul faktiskt. vi pratade, spelade tv-spel och åt tacos. det va så härligt att äntligen träffa honom igen! fy vad jag har saknat honom. marcus gillade honom också massor. hans ord; "han va skitskön", typiskt killar ;D sebbe blev kär i joline på en gång, det märkte man ;D han ville hålla i henne hela tiden, och det är klart att han fick göra det. han matade henne också. det va mysigt att se.

vi ska träffa dom imorgon igen såklart. dom ska inte åka hem förren på tisdag. i och för sig är det ganska kort tid, men jag är glad att jag får träffa honom dom här dagarna iallafall :D jag vet inte vad vi ska göra då men det får vi se :) mys<3



fyfan att det ska snöa också! :/ jag trodde att det skulle bli vår på riktigt, men här kom värsta snöstormen. man kunde inte ens se ut för ett tag sen för det snöade och blåste så mycket. BLÄ!

tråkigt

det är tråkigt att inte få några kommentarer när man skriver. jag har skrivit massa inlägg och inte fått en enda kommentar på jätte länge! är det ens någon som läser ? :S gaah.

snart ska jag och marcus kolla på någon film som han tycker är bra. Alive heter den. av det han har berättat så verkar den iallafall bra. hoppas att den är det också, är så trött. men jag vill inte sova för då känns det som att jag slösar bort hela fredagen, jag är konstig jag vet. men, dricker jag lite cola så blir det nog bättre :)

joline vägde idag 4010 gram och va 52 cm lång :D jesus vad hon växer. man känner att hon har blivit rätt tung också. det är jobbigare för armarna att bära runt på henne som man gjorde förut, men det kanske är jag som är klen haha. skit samma :) jag älskar min joline <3 och min marcus <3

jaa <3

för en stund sen fick jag veta att min bror kommer hit imorgon :'D ÄNTLIGEN! jag har inte sett honom på över två år. jag saknar honom så otroligt mycket, det går inte att förklara. han bor i karlskrona och han både jobbar och pluggar så han har inte så mycket tid att träffa mig och mamma =/ men nu äntligen så kommer han :D klockan 12 imorgon är  tåget framme. jag längtar!

jag är så hungrig! jag ska snart gå och hjälpa marcus med maten. vi ska äta tacos :) han gör köttfärsen och jag hackar grönsaker ;D det är faktiskt mysigt. men just nu är jag så hungrig så jag kommer säkert bara stressa som en tok för att få mat så snabbt som möjligt. haha

hej <3

fredag

nu är det helg igen. det känns som att det nyss va det, det går fort :) jag spelade nyss en basketmatch med marcus på xbox ;D snart ska jag nog spela lite medal of honor, ensam spelare är iallafall kul. marcus ska ändå diska säger han. han är så duktig :D om ett tag ska jag med mamma till rusta, marcus kunde inte följa med dit för han ska handla mat och sådär och hans föräldrar skulle skjussa honom. jag vet inte vem av oss som ska ta med joline än ;D

idag va ulrika sjuk igen! så jag fick sitta och göra ingenting på svenskan. jätte roligt. sen hade vi företagsekonomi, då jobbade jag iallafall. fick mycket hjälp av sara och josse :D sen kom jag på att jag skulle till bvc, så jag missade matten. men det gjorde inget för vi hade en till vikarie, och det är anders som ska säga hur jag ska göra.

sara josse annabella caroline och evelina är ju underbara! <3 jag/joline fick en stooor nalle och jättesöta bebiskläder. så jävla gulligt <3 jag blir så glad. fattar inte att man kan ha sånna gulliga kompisar :') TACK! <3

god natt

imorgon börjar jag 8:30. det va längesen jag gick upp så tidigt och inte fick gå och lägga mig igen :P så jag måste verkligen gå och lägga mig nu om jag ska orka med det. jag slutar 11:25 också, det är den längsta dagen på veckan som jag går i skolan. rätt skönt! jag har svenska matte och företagsekonomi. jag vet inte om det är i den ordningen men det märker jag imorgon ;D sara ska möta mig innan vi börjar så jag kommer in på handel för jag har tappat bort mitt kort. jag vet inte om josse också kommer, hon va sjuk idag stackaren. men får hoppas att hon är frisk så hon också kan komma :)

i helgen vet jag inte alls vad vi ska göra. som vanligt lär det ju bli att vi tar det lugnt och sådär. men det är mysigt det också! :) men jag vill träffa tille, det va så längesen. jag ska nog ringa henne imorgon och höra om hon kan ses någon dag i helgen. hon ska ju visa mig hur man spelar wow ;D hahaha. hon är största wow-nörden så ni vet, gullis <3 men man kan inte alls tro det. hon är inte en nörd annars, hon är smartare än smartast och hon är väldigt vuxen av sig (oftast) :P ändå spelar hon wow och hon är BRA på det! :O jag förstår inte ?! men men ;)

jävla skit! det snöar ju! jag vill ha sommar :( inte vinter. usch! försvinn härifrån. jag vill ha värme. det enda som är bra med vintern är att åka snowboard. men det gör vi bara en gång om året. vi ska dit i mars tror jag :D roligt roligt ^^ joline får inte följa med :( jag tycker att hon kan få lära sig åka redan nu, då blir hon proffs när hon är kanske 6 år, tänk då när hon är vuxen! hon kan bli berömd och rik och ge massa pengar till sin mamma och pappa :D (haha) vet inte vad jag snackar om! skit samma ;D

nu ska jag gå och sova. god natt <3

RSS 2.0